Yardım Xiaomi poco X3 NFC kamera sorunu

ebrarclcc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebrar
Cihazım
Xiaomi poco X3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.2
Telefon Modeli
Xiaomi poco X3 NFC
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba Elimde Yurtdışı cihazı Xiaomi poco X3 NFC var 2 yıldır kullanıyordum bir sorunu yoktu güncellemeler geldi yaptıktan sonra önce ön kameram bozuldu ekran donup kalıyor bugünde arka kameram aynı şekilde oldu her şeyi yaptım düzelmedi arka kamera açıldığı an donup kalıyor ekran bulanık şekilde bekliyor bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ne yapacağımı bilmiyorum?🥺

Ekli dosyalar

• IMG_20231105_144511.jpg
    IMG_20231105_144511.jpg
    167,1 KB · Görüntüleme: 18

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Arkadaşlar merhaba Elimde Yurtdışı cihazı Xiaomi poco X3 NFC var 2 yıldır kullanıyordum bir sorunu yoktu güncellemeler geldi yaptıktan sonra önce ön kameram bozuldu ekran donup kalıyor bugünde arka kameram aynı şekilde oldu her şeyi yaptım düzelmedi arka kamera açıldığı an donup kalıyor ekran bulanık şekilde bekliyor bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ne yapacağımı bilmiyorum?🥺
X3 NFC/X3 PRO modellerinde kronik bir sorun. Cihaza imei atıldıysa bootloader kilidiniz açıktır. Önceden kullandığınız romu flashlamayı deneyin. Düzelmezse donanımsal bir sorundur ama güncellemeden sonra olduysa muhtemelen yazılımsaldır.

Oyla:

ebrarclcc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebrar
Cihazım
Xiaomi poco X3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
X3 NFC/X3 PRO modellerinde kronik bir sorun. Cihaza imei atıldıysa bootloader kilidiniz açıktır. Önceden kullandığınız romu flashlamayı deneyin. Düzelmezse donanımsal bir sorundur ama güncellemeden sonra olduysa muhtemelen yazılımsaldır.
Flashlama işlemini nasıl yapabilirim peki bilginiz var mı bu konuda? Çok teşekkür ederim her halükarda

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Flashlama işlemini nasıl yapabilirim peki bilginiz var mı bu konuda? Çok teşekkür ederim her halükarda
Bu video yardımcı olur ama yapacağınız şeylerden siz sorumlusunuz.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt