Yardım Xiaomi poco x3 instagram story video atınca görüntü kalitesi 240 p gibi video atıyor

ozanyilmaz5534

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Xiaomi mi a3
Konular
2
Arkadaşlar instagram storyde video atıp denedinizmi bilmiyorum ama görüntü kalitesi bi miktar düşer eyw da 240 p ye kadar da düşmez yani çok saçma benve çok güzel fotoraflar videolar çekip sadece ios kullanmıyoruz diye bu kadar görüntü kalitesi düşmesi bu soruna çözüm bulan arkadaşlar varsa lütfen paylaşırsanız sevinirim :)

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Arkadaşlar instagram storyde video atıp denedinizmi bilmiyorum ama görüntü kalitesi bi miktar düşer eyw da 240 p ye kadar da düşmez yani çok saçma benve çok güzel fotoraflar videolar çekip sadece ios kullanmıyoruz diye bu kadar görüntü kalitesi düşmesi bu soruna çözüm bulan arkadaşlar varsa lütfen paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar instagram storyde video atıp denedinizmi bilmiyorum ama görüntü kalitesi bi miktar düşer eyw da 240 p ye kadar da düşmez yani çok saçma benve çok güzel fotoraflar videolar çekip sadece ios kullanmıyoruz diye bu kadar görüntü kalitesi düşmesi bu soruna çözüm bulan arkadaşlar varsa lütfen paylaşırsanız sevinirim :)
Hocam stock kameradan çekip paylaşırsanız daha güzel olur. Ben ille de instagramın kendi kamerasını kullanacağım derseniz, instaaero , instander veya instapro kullanabilirsiniz. Özel ayarlar kısmından bir kaç ayar yapıp daha sonra geliştirici ayarlarından 7 8 ayar yaptıktan sonra çok daha kaliteli videolar , fotoğraflar atabilirsiniz.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
34
Hocam bu androidin genel sorunu maalesef sosyal medya uygulamaları ve whataspp benzeri uygulamalarda optimizasyon sorunu oluyor. ekstra programlar ile çeözebilirsiniz ancak.

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Hocam direkt instagramı sil instander yükle. Ayarlarından kalite ile ilgili ayarları bulup en yüksek ayarları seç, iphone kullananları bile kıskandırırsın.

POWER ÖZGÜR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür Yılmaz
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
14
Hocam direkt instagramı sil instander yükle. Ayarlarından kalite ile ilgili ayarları bulup en yüksek ayarları seç, iphone kullananları bile kıskandırırsın.
Hocam play store da bulamadım o uygulamayı internetten APK olarak mı indireceğim.

Phoenix54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Samsung C7-Pro
Konular
2
Hocam geliştirici seçeneklerindeki ayarları da söyleyebilir misiniz ?

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Hocam geliştirici seçeneklerindeki ayarları da söyleyebilir misiniz ?
Hocam çok özellik var , instanderın telegram sayfası var eklemişler çoğu özelliği. Benim şuan aklımda kalan 'video upload quality' aratın seçeneklerde "0" çıkacak onu 12 milyon yapın

Üst Alt