Yardım Xiaomi poco m3 sorunu!!

Huseyn094

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyn
Cihazım
Xiaomi poco m3
Konular
1
Merhabalar. Telefonum nerdeyse 6-7 ay falan oldu aldığım fakat bir sorunla karşılaştım. Bazı sosyal medya uygulamalarına fotoğraf yüklemek istediğimde yüklenmiyor. bi hata bildirimi falanda gelmiyor. Ama başka telefonda aynı hesaba fotoğraf yükleye biliyorum bu sorunu nasıl çöze bilirim? Telefona root falan atmadım ilk sahibiyim tamirciye falanda götürmedim.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhabalar. Telefonum nerdeyse 6-7 ay falan oldu aldığım fakat bir sorunla karşılaştım. Bazı sosyal medya uygulamalarına fotoğraf yüklemek istediğimde yüklenmiyor. bi hata bildirimi falanda gelmiyor. Ama başka telefonda aynı hesaba fotoğraf yükleye biliyorum bu sorunu nasıl çöze bilirim? Telefona root falan atmadım ilk sahibiyim tamirciye falanda götürmedim.
Tamir ile alakası yok yazılımsal sorun sosyal medya uygulamalısınn önbellek datalari silip deneyebilirsiniz

Oyla:

Huseyn094

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyn
Cihazım
Xiaomi poco m3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar. Telefonum nerdeyse 6-7 ay falan oldu aldığım fakat bir sorunla karşılaştım. Bazı sosyal medya uygulamalarına fotoğraf yüklemek istediğimde yüklenmiyor. bi hata bildirimi falanda gelmiyor. Ama başka telefonda aynı hesaba fotoğraf yükleye biliyorum bu sorunu nasıl çöze bilirim? Telefona root falan atmadım ilk sahibiyim tamirciye falanda götürmedim

Tamir ile alakası yok yazılımsal sorun sosyal medya uygulamalısınn önbellek datalari silip deneyebilirsiniz
Şimdi buldum sorunu telefon miui optimizasyonu aldığımdan beri kapalı yani telefon kutudayken kapalıymış çunki geliştirici seçenekleri açmamışdım daha.

Oyla:
Üst Alt