android sürümü eskir yazılımsal sorunlar olabilir tüm markalar için söylüyorum her ürün eskiyecektir ister istemez teknolojiye firmalar bile yetişemiyor biz verdigimiz 300-500 dolarla 20 yıl kullanılabilecek teknolojiyi satın almamız biraz saçma olur xiaomi telefon kullanmıyorum şu anda ama bir kaç yıl önce telefonlar 16 gb hafıza 2000 mah batarya 2 yıl anca kullanılabiliyordu tüketicinin asıl sorunları neydi batarya ve yetersiz alan sorunuydu şu anda 64 gb olan bir telefonu normal bir kullanıcı uygulama kurarak 3-4 yılda doldurması mümkün degil 5000 mah bataryayı normal bir kullanımla 1 günde bitirmek hatta 2-3 yıllık olan bir batarya bile düzgün kullanımla 1 günü çıkarabiliyor bence bu çinli firmaların maaliyeti düşük olan ürünleri bol bol koyması diger firmaları da etkiledi bir telefonu 3-4 yıl cok rahat kullanır hale geldik maaliyeti düşük olan ürünlerden kastım batarya ram lcd ekran misal samsung zamanında bir çok özelligi 2 yılda ömrünü doldururdu son zamanlarda cıkardıgı ürünlere bakın 7000 mah bataryalı 8 gb ramli telefon çıkarmaya başladı
şu anki asgari ücretle alınabilecek telefon bir çok tüketicinin işini fazlasıyla görecektir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir