Xiaomi piston 2 ve bluetooth speaker alisverisi

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
Şubat ayinin başında vermiş olduğum siparişler sonunda elime ulaştı. Siparişlerin ibuygou nin Hollanda aktarması ile gelmesi de ilginçti. Piston 2 yi anlatmama gerek yok bir tane vardı fiyatı inince ikinciyi de aldım, gerçekten kaliteli bir kulaklık. Bluetooth speaker ise tam bir kullanıcı dostu. Hızlıca bluetooth üzerinden temas kuruyor, hifi hoparlörler le kıyaslanamaz elbette ama sesi su basit ikili masaüstü hoparlörlerden çok daha berrak ve patlama yapmıyor, uzaklık konusunda gayet basarili 5-10 metre civarı hic sorunsuz kullanıyorum ve kucucuk, ev içinde her yere konulabilecek kadar küçük, avuç içine sigiyor. Simdilik aklıma gelenler bunlar, sorularınızı olursa yanitlamaya çalışırim.

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xiaomi cairo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
6
Selamun aleykum kardesim gel gule kullan inşallah benim cok merak ettiğim sey bluetooth hoparlör Nasil sesi yuksek cikiyormu bir tane almayi dusunuyorum ama ben arabada kullanmak istiyorum ses seviyesi yuksekmi

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomi cairo' Alıntı:
Selamun aleykum kardesim gel gule kullan inşallah benim cok merak ettiğim sey bluetooth hoparlör Nasil sesi yuksek cikiyormu bir tane almayi dusunuyorum ama ben arabada kullanmak istiyorum ses seviyesi yuksekmi
Elbette bir arabanın 4+1 ya da logitech gibi orta kalitedeki 2+1 anfili ses sistemleri kadar yüksek bir ses vermiyor. Arabada bir de dışarıdan ses geleceği için sanki pek tatmin edici olmaz. Ama 15m2 lık bir odada gayet tatminkar bir dinleme deneyimi sunuyor. Tabi dinlemeden anladiginiz güçlü baslarla yüksek volumlu bir ses değilse.

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt