Yardım xiaomi Performansa göre Model Sıralaması

yalovaliokan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
royy
Cihazım
Redmi note10pro
Konular
18
xiaomi Marka cihazların model sıralamasını bilen varmı Hangisi üst model hangisi alt model gibi telefon alacağımız zaman hangisi üst model hangisi eski model bilmiyorum netten araştırdım fakat hiç açıklayıcı Teşekkürler......

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
xiaomi Marka cihazların model sıralamasını bilen varmı Hangisi üst model hangisi alt model gibi telefon alacağımız zaman hangisi üst model hangisi eski model bilmiyorum netten araştırdım fakat hiç açıklayıcı Teşekkürler......

üst model almak zorunda degilsin arkadaşım. ihtiyacını hangisi karşılıyorsa onu al bence. bugun aldıgın en son en üst model 2 gun sonra eski model olacak :D

Oyla:

yalovaliokan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
royy
Cihazım
Redmi note10pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üst model almak zorunda degilsin arkadaşım. ihtiyacını hangisi karşılıyorsa onu al bence. bugun aldıgın en son en üst model 2 gun sonra eski model olacak :D
benım demek istediğim model sıralamasını bilsek ona göre piyasaya bakarız adam ilana koymuş ama fiyatlar kafa karıştırıcı

Oyla:

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
benım demek istediğim model sıralamasını bilsek ona göre piyasaya bakarız adam ilana koymuş ama fiyatlar kafa karıştırıcı

kafa karıştıracak bır sey yok kardes. giriş seviyesi telefon, ve üst düzey tlf die fiyatlardan cok rahat anlarsın. 1000 tl civarı giriş seviyesi ( batarya performansı, kalite, güzeldir kamera kötüdür ) 2000 tl üzeri tlf lar üst düzey tlf , batarya , tasarım, kalite,performans cok iyidir kamera yine kötüdür )
sen bütcenı soyle bız ona gore bır sey onerelim daha guzel olur.

illaki sıralama diyorsan, amiral gemileri için liste aşağıdaki gibidir.

mi note 3
mi 6
mi note 2
mi 5

tavsiye olarak 2.000 tl üzeri bir tlf alacaksan kesınlıkle tr garantili bir cihaz al

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
teknik puanlama sırası veren siteler var oralardan bakılabilir

Oyla:

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
İlk sırada SD 660 kullanan Mi Note 3 var ve SD835'li Mi6 onun altında? drunk~~

cantara işlemci konusunda evet eski işlemci kullanıyor son çıkanlara göre sıralama yaptım. xiaomi mühendislerinden iyi bilecek degilsin herhalde adamlar 835 yerine 660 koymuslarsa bır bıldıklerı var demektır. :D:D

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara işlemci konusunda evet eski işlemci kullanıyor son çıkanlara göre sıralama yaptım. xiaomi mühendislerinden iyi bilecek degilsin herhalde adamlar 835 yerine 660 koymuslarsa bır bıldıklerı var demektır. :D:D

Hmm yani M6'dan sonra çıkan 5a modeli de Mi6'dan çok çok üstün bir cihaz. Birileri bir şeyler biliyordur... İlginç ve değişik bir bakış açısı tabii ama pek mantıklı temelleri bulunmuyor. Arkadaşımızın sorusu son derece net bir şekilde performansa göre sıralama. Cihaz tanıtım tarihi değil.Sonuç olarak işlemci performansları son derece ölçülebilir şeylerdir ve SD835, 660'tan çok daha üstün bir performans sunar. Aslında donanımhaber editörü Erdi hocamın aradaki performans farkını Note 3 ve Mi6 kullanarak son derece güzel açıkladığı bir videosu mevcut, bilgilenmek için onu da izleyebilirsiniz.

Diğer yandan üslubunuzla ilgili olarak daha önce ekran kırılması konusunda sizi özel olarak da uyarmıştım. ancak görünen o ki uyarılara aldırmayacaksınız ve saygı çerçevesinin dışına çıkma konusunda ısrarlısınız. Ayrıca önce sürdüğünüz mantıksız ve bilgisiz yorumlarla ve saçma savlarınızla forumumuza bilgilenmek amacıyla gelen pek kişiye zarar veriyorsunuz. Maalesef şu andan itibaren forumumuzda yeriniz bulunmuyor, hesabınız süresiz olarak erişime kapatılmıştır.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
kafa karıştıracak bır sey yok kardes. giriş seviyesi telefon, ve üst düzey tlf die fiyatlardan cok rahat anlarsın. 1000 tl civarı giriş seviyesi ( batarya performansı, kalite, güzeldir kamera kötüdür ) 2000 tl üzeri tlf lar üst düzey tlf , batarya , tasarım, kalite,performans cok iyidir kamera yine kötüdür )
sen bütcenı soyle bız ona gore bır sey onerelim daha guzel olur.

illaki sıralama diyorsan, amiral gemileri için liste aşağıdaki gibidir.

mi note 3
mi 6
mi note 2
mi 5

tavsiye olarak 2.000 tl üzeri bir tlf alacaksan kesınlıkle tr garantili bir cihaz al

Mi6 halen Xiaomi'nin Amiral gemisi. Bunun sebebi Mi Note 3'te SD 660 olması; Mi Mix 2'de ikinci kameranın olmaması. Xiaomi Mi6'yı bırakmak istemiyor.
[doublepost=1510572758,1510572634][/doublepost]

Bu işin mühendislerle ne alakası var? Pazarlama Stratejisisi olarak böyle uygun görmüş Xiaomi; hiçbir yerde Mi Note 3'ün yeni Amiral gemisi olarak paylaşıldığını gördün mü?

Bende Mühendisim ayrıca, neyin ne olduğunu biliyorum merak etmeyin...

Oyla:

yalovaliokan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
royy
Cihazım
Redmi note10pro
Konular
18