Xiaomi oyun joyistiğini tanıttı

Hızlı bir şekilde büyüyen Çinli teknoloji markalarının başında gelen Xiaomi, yeni oyun kontrolcüsünü tanıttı.

Çin’in en çok dikkat çeken teknoloji markası 2014 yılında elde ettiği başarıyı, 2015 yılında yeni ürünleri ile arttırmayı hedefliyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Her geçen gün büyümeye devam eden Xiaomi, yeni oyun kontrolcüsünü tanıttı. 2014 yılında yakaladığı başarıyı 2015 yılında arttırmayı hedefleyen şirket, yeni ürünlerini tanıtmaya başladı. İlk olarak akıllı telefonları ile giriş yapan Xiaomi, geçtiğimiz yıl Mi Pad 7.9 ismindeki güçlü Android tableti ile, tablet pazarına dahil olmuştu. Ancak bu yıl çalışmalarını bir adım ileri taşıyan şirket, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefon modellerini duyurdu.

Samsung Galaxy Note 4 ve Motorola Nexus 6 gibi cihazlarla rekabet edebilecek seviyedeki Mi Note ve Mi Note Promodellerini duyuran şirketin büyük ekrana ve güçlü özelliklere sahip yeni akıllı telefonları dikkat çekmişti.

Tasarımı ile Playstation kontrolcüleri gibi dikkat çekemeyen Xiaomi’nin oyun kontrolcüsü, uygun fiyatı ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Bluetooth 3.0 bağlantısı sayesinde özellikle Android TV, tablet ve telefon gibi çoğunlukla Android cihazları hedefleyen Xiaomi’nin yeni ürünü 80 saatlik pil ömürüne sahip.

Diğer yandan ele oturabilecek şekilde tasarlanan oyun kontrolcüsü, 16 dolarlık fiyatına göre büyük işler başaracağa benziyor.

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98
bu ürünü ps3 için kullanabiliyormuyuz?

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siranusta' Alıntı:
bu ürünü ps3 için kullanabiliyormuyuz?

Hocam, firma tarafından yapılan duyuruda, cihazın; Mi TV, Mi Box, Mi telefonlar ve tabletlerle uyumlu çalıştığı ifade edilmiş. PS ile çalışıp çalışmadığı belirtilmemiş. Ama firmaya bir sormakta fayda var. 

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98
eğer ps3, xbox, wii konsollarda kullanılmayacaklarsa yapmalarının anlamı ne :)

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
siranusta' Alıntı:
eğer ps3, xbox, wii konsollarda kullanılmayacaklarsa yapmalarının anlamı ne :)
Bu güzeldi

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98
Bu durumda önce kolu üretip sonra bu kola uyumlu altyapı geliştirip daha sonra da bu altyapı üzerine oyun inşaa etmek çok zekice olur.......
Çinlileri anlamak çok zor

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Altyapı üzerine oyun inşa etmek yerine mevcut oyunlara uyumlu bir altyapı hazırlamak daha mantıklı olur bence :D Ben bir tane sipariş edeceğim galiba, gelince daha ayrıntılı bir şekilde nasil çalıştığını anlarız :)

Sent from my MI 4W using Tapatalk

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
pc de çalışırmı sizce sonuçta bluetooth gamepad ama bilgi olarak belitilmemiş destekliyorsa almak lazım bir tane

Üst Alt