Yardım Xiaomi note3 ısınıyor

finikeli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi note3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi note3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
2 yıl önce aldığım Xiaomi note3 telefonum son günlerde aşırı ısınıyor. Çoğu programı kaldırdım ama yinede devam ediyor. Geçen gün telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm yine çare olmadı. Yalnız tekllefon kurulum yaparken eski dosyaları yükle dedim. Ve hala telefon kullanırken ısınıyor. Ciddi can sıkmaya başladı. Var mı yardımcı olabilecek arkadaşlar?

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Hocam telefona orijinal yazılımı flaşlayıp temiz kurulumu denediniz mi ? (eski dosyaları yüklemeyin sakın.)

Oyla:

finikeli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi note3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefona orijinal yazılımı flaşlayıp temiz kurulumu denediniz mi ? (eski dosyaları yüklemeyin sakın.)
Hocam telefonu fabrika ayarlarına getirdim. Sonra telefonda olan 28 adet dosya yüklensin mi deyince ben de tamam dedim. O kısım mi eski dosyadan kastiniz.

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Hocam telefonu fabrika ayarlarına getirdim. Sonra telefonda olan 28 adet dosya yüklensin mi deyince ben de tamam dedim. O kısım mi eski dosyadan kastiniz.
Yedek kurmayın yani. Sıfır temiz kurulum ile uygulama ve güncellemeleri kurmadan bir kaç saat telefonu deneyimleyin. Isınma yoksa mağazadan uygulamalarınızı tekrar kurun.
Bir de pil kullanım istatiğinize göz atın. Pili en çok kullanan uygulamaları bir görelim.

Oyla:
Üst Alt