- Adım
- mesmerina
- Cihazım
- note 10
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 13.0.2
- Telefon Modeli
- mi note 10
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
android cep telefonlarına her ne oldu ise hiç bir şekilde windowslar (windows xp, 7 ,8.1,10,11) tarafından görülmüyor / tanınmıyor.
10 aydır yerli yabancı tüm forumları blogları siteleri taradım nerdeyse hiç kimse çözüm bulamamış . sürekli (çözüldü başlığı atarak yalan atıyolar rast gele deng gele işler onbinde birdir)
en sonunda birisi yazmışki “linux kullansaydınız böyle olmazdı” yazısını görüp gaza gelddim pardus linux yükledim veeeee gene olmadı
windowsta wlan ile bağlandığımda resimleri 250 yılda anca diske atarım gözüküyo
lütfen tavsiye vericekler kablo değiş usb bozuk bios update windows update gibi saçmalıklar ile beni yormayın bu işin her şeyini denedim
Regediti çok kurcaladım, 21 çeşit farklı usb kablo kullandım . gene olmadı
uşenmedim saydım 137 site 78 youtube videosunda söylenenleri yaptım gene olmadı . tavsiye vericekler ona göre konuşsun
geliştirici modunda ki tüm seçenekleri değiş varyasyonlar ile denedim gene olmadı
xioami sitesindeki her türlü sürücüleri denedim windowsun 6 farklı sürümümünü 2 şer kere 3 farklı bilgisayarda (donanımları tamamen birbirinden farklı )yeniden kurdum
intel ve amd sistemlerde denedim gene yok gene yok gene yok olmadı ..
benim göremediğimi görüp sorunu çözen baba yiğit yada ana yiğit var mı ??
teşekkürler
10 aydır yerli yabancı tüm forumları blogları siteleri taradım nerdeyse hiç kimse çözüm bulamamış . sürekli (çözüldü başlığı atarak yalan atıyolar rast gele deng gele işler onbinde birdir)
en sonunda birisi yazmışki “linux kullansaydınız böyle olmazdı” yazısını görüp gaza gelddim pardus linux yükledim veeeee gene olmadı
windowsta wlan ile bağlandığımda resimleri 250 yılda anca diske atarım gözüküyo
lütfen tavsiye vericekler kablo değiş usb bozuk bios update windows update gibi saçmalıklar ile beni yormayın bu işin her şeyini denedim
Regediti çok kurcaladım, 21 çeşit farklı usb kablo kullandım . gene olmadı
uşenmedim saydım 137 site 78 youtube videosunda söylenenleri yaptım gene olmadı . tavsiye vericekler ona göre konuşsun
geliştirici modunda ki tüm seçenekleri değiş varyasyonlar ile denedim gene olmadı
xioami sitesindeki her türlü sürücüleri denedim windowsun 6 farklı sürümümünü 2 şer kere 3 farklı bilgisayarda (donanımları tamamen birbirinden farklı )yeniden kurdum
intel ve amd sistemlerde denedim gene yok gene yok gene yok olmadı ..
benim göremediğimi görüp sorunu çözen baba yiğit yada ana yiğit var mı ??
teşekkürler