Yardım Xiaomi Note 9 Kilit Ekranında Simge Bildirim

melisssakpinar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melissa
Cihazım
Xiaomi Niote 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta 12.0.3 Kararlı
Telefon Modeli
Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba , Xiaomi Note 9 kullanıyorum
Kilit ekranı kilidi açmadan ışığını uyandırdığım zaman bildirimleri görüyorum.fakat ben sadece Simge halinde Bildirim görmek istiyorum. Örnek veriyorum WhatsApp ise WhatsApp ikonu, başka bir bildirim ise onun ikonu. Yani kilit ekranında sadece bildirimin ait olduğu uygulamanin simgesini görmek istiyorum.
İlk fotoğraf bende olan bildirim şekli. Benim yapmak istediğim ise ikinci fotoğraf .
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
(Not, görseller örnektir)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-04-23-28-13-273_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2020-10-04-23-28-13-273_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    397,1 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2020-10-04-23-27-54-263_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2020-10-04-23-27-54-263_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 32

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
şöyle birşey eğer telefonunuz amoled bir ekrana sahip olsaydı 2.foto daki işlemi yapabilirdiniz 2.fotoda Always On Display var yani her zaman açık ekran özelliği bildirimin içeriğini göstermiyor sadece bildirim gelen ikonu gösteriyor mağazada uygulama edinip kullanabilirsiniz ama şarjınızı etkileyebilir :) ve hatta şöyle bir yol izleyebilirsiniz sırasıyla ayarlar> bildirimler > kilit ekranı bildirimleri > biçim > orada 3 seçenek var bildirimi göster fakat içeriği gizle seçeneği ile çözüme ulaşabilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

melisssakpinar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melissa
Cihazım
Xiaomi Niote 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şöyle birşey eğer telefonunuz amoled bir ekrana sahip olsaydı 2.foto daki işlemi yapabilirdiniz 2.fotoda Always On Display var yani her zaman açık ekran özelliği bildirimin içeriğini göstermiyor sadece bildirim gelen ikonu gösteriyor mağazada uygulama edinip kullanabilirsiniz ama şarjınızı etkileyebilir :) ve hatta şöyle bir yol izleyebilirsiniz sırasıyla ayarlar> bildirimler > kilit ekranı bildirimleri > biçim > orada 3 seçenek var bildirimi göster fakat içeriği gizle seçeneği ile çözüme ulaşabilirsiniz

Merhaba ,
Fakat her zaman açık ekran istemiyorum ben. Note8de kilit ekranını uyandırınca çıkıyordu. Yani buna rağmen yine de amoled ekran mı istiyor gerçekten? Bilseydim almazdım. Note9 çoğu yönden altındaki modelden eksik bir cihaz ya :(

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Merhaba ,
Fakat her zaman açık ekran istemiyorum ben. Note8de kilit ekranını uyandırınca çıkıyordu. Yani buna rağmen yine de amoled ekran mı istiyor gerçekten? Bilseydim almazdım. Note9 çoğu yönden altındaki modelden eksik bir cihaz ya :(
günaydın hanım efendi :) telefonunuz gayet kullanışlı bir telefon ama dediğim gibi LCD bir ekrana sahip diğer cihazınız note 8 de o özelliğin de olmaması lazım çünkü oda amoled bir ekrana sahip değil her zaman açık ekran dediğim amoled ekranlara has bir yazılım dediğim gibi bildirimler bölümünden istediğiniz seçeneği seçebilirsiniz :)

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Merhaba , Xiaomi Note 9 kullanıyorum
Kilit ekranı kilidi açmadan ışığını uyandırdığım zaman bildirimleri görüyorum.fakat ben sadece Simge halinde Bildirim görmek istiyorum. Örnek veriyorum WhatsApp ise WhatsApp ikonu, başka bir bildirim ise onun ikonu. Yani kilit ekranında sadece bildirimin ait olduğu uygulamanin simgesini görmek istiyorum.
İlk fotoğraf bende olan bildirim şekli. Benim yapmak istediğim ise ikinci fotoğraf .
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
(Not, görseller örnektir)
Tam anlayamadım ama dediğinizi; Bildirim simgesi görünsün içerik görünmesin istiyorsanız bu ayarı yapın. Bildirimler-kilit ekranı bildirimleri-biçim-bildirimleri göster fakat içeriği gizle seçili olmalı. Eğer bildirim simgeleri görünsün istiyorsanız ekran-kontrol merkezi bildirim çubuğu-gelen bildirimler için simgeleri göster seçeneğini işaretleyin.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.25.44.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.25.44.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 11
  • WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.32.26.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-05 at 09.32.26.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 11
Oyla:
Üst Alt