Yardım Xiaomi note 8 pro ram kullanımı

İlke.40

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlke
Cihazım
Note 8 pro
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı12.0.8
Telefon Modeli
Xiaomi boye 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar normalde ram kullanımı normalde 2.7 flndı bu gün telfonu biraz zorlayayım dedim assolutto racing oynarken kayan pencere ile pubg açtım cihaz raminin %80 nini kullandı (yaklaşık 5gb) sonrasında uygulamaları kapadıpımda çok büyük bi ram boşaldı ve halen öyle kulanılabilir ram 5 ila 4.8 arasında(bu arada swap kullanıyorum telfonum rootlu)

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Arkadaşlar normalde ram kullanımı normalde 2.7 flndı bu gün telfonu biraz zorlayayım dedim assolutto racing oynarken kayan pencere ile pubg açtım cihaz raminin %80 nini kullandı (yaklaşık 5gb) sonrasında uygulamaları kapadıpımda çok büyük bi ram boşaldı ve halen öyle kulanılabilir ram 5 ila 4.8 arasında(bu arada swap kullanıyorum telfonum rootlu)
Arka planda uygulamaları sanal rama Atar haliyle hızlanması normaldir ama sağlıklı değil cihaz için hocam maksimum 3gb tavsiye edilir sürekli sürekli kullanılması sorunlar yaratabilir

Oyla:

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Fazla RAM kullanımından şikayetçiyseniz Greenify kullanarak gereksiz uygulamaları "uyutabilirsiniz". RAM boşaltma konusunda acayip iyi iş görüyor.

Oyla:

İlke.40

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlke
Cihazım
Note 8 pro
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fazla RAM kullanımından şikayetçiyseniz Greenify kullanarak gereksiz uygulamaları "uyutabilirsiniz". RAM boşaltma konusunda acayip iyi iş görüyor.
Hayır öyle değil telfon ramı kullanmıyor

Oyla:
Üst Alt