- Adım
- Muhammet ali
- Cihazım
- Mİ NOTE 8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 11
- Telefon Modeli
- XİAOMİ REDMİ NOTE 8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar 3 günlük telefonumu bu hatalar yüzünden garantiye gönderidim teknik servis personeli ile konuştum 4 telefonda denediğini ve sadece bu uygulamalarda sorun olduğunu söledi ama bende 2 telefonda denedim onlarda çalıştı.Arkadaşlar ricam şu 2 oyunu indirip (NOTE 8 sadece lütfen) deneyin ekranınızda bir gariplik olursa bana ss olarak atın bu bahsettiğim 2 oyundan birini kendim kodladım grafiksel hatalar vereceğini sanmıyordum ilk kez karşılaştım. sizde deneyin oyundayken bildirim çbuğuna aşşağı yukarı oyundaki kontrolculer ile durmadan hareket ettirmeye çalışın eğer bi sorun varsa bana bildirin lütfen 2 oyunda apk olarak atacağım herhangi bir virüs durumu yok merak etmeyin ricam lütfen deneyim.O kadar para verdim güme gitmesini istemiyorum eğer sizdede oluyorsa garantiye tekrar kanıtlı olarak göndericem Teşşekürler
apk 1 :
play store (güncelemeden önceki sürüm):
bildirim çubuğunu aşağı yukarı yapın yarım indirim çeyrek indirin mümkünse ekran görüntüsü atın oyun geliştirme aşamasında olduğu için garip olduğuna bakmayın
apk 1 için vürus tarama sonuçları :
apk 1 :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
apk 2 :
(HERHANGİ ÖNEMLİ BİR İZİN İSTEMİYOR İÇİNİZ RAHAT OLSUN)play store (güncelemeden önceki sürüm):
bildirim çubuğunu aşağı yukarı yapın yarım indirim çeyrek indirin mümkünse ekran görüntüsü atın oyun geliştirme aşamasında olduğu için garip olduğuna bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
apk 1 için vürus tarama sonuçları :