Çözüldü Xiaomi Note 8 bildirim sorunu

Mehmetb6333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi 9 pro
Konular
65
Arkadaşlar telefonum son miui 11 .0.4 'e gunceledikten sonra hiç bildirim almamaya başladım sadece WhatsApp bildiirimi geliyor o kadar ??nasıl çözebilirim

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Whatsapp, Viber, Gmail, Ezan Vakti vb. uygulamaların bildirimlerini/uyarılarını alamıyorum?
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.

Üst Alt