hocam masaüstüne alıp ordan çıkarıyorum, sonra c ye atıyorum. bu konuyu daha önce de açmıştım resimli anlatmışdım hatayı, çare bulamadıkDosyayı indirip c içine direk atın ordan çıkarın. Birde arada boşluk varsa alt tıre felan koyun hatanın resmini alsaydın daha iyi yardım ederlerdı
Başka bir Windows 10da denesne hocamhocam masaüstüne alıp ordan çıkarıyorum, sonra c ye atıyorum. bu konuyu daha önce de açmıştım resimli anlatmışdım hatayı, çare bulamadık
hocam benim Windows 7 bilgisayarımda MiFlashda görünüyordu telefon, ardından 3 tane Windows 10 yüklü bilgisayarda denedim hiçbirinde görmedi telefonu MiFlashBaşka bir Windows 10da denesne hocam
allah allah. başka versiyon miflash dene hocam sürücü imza denetimi devre dışı bırakıp driverleri tekrar yükle farklı miflash sürmleri dene istersenhocam benim Windows 7 bilgisayarımda MiFlashda görünüyordu telefon, ardından 3 tane Windows 10 yüklü bilgisayarda denedim hiçbirinde görmedi telefonu MiFlash
onu nereden yapayim hocam? artik umudu kesmek uzereyimallah allah. başka versiyon miflash dene hocam sürücü imza denetimi devre dışı bırakıp driverleri tekrar yükle farklı miflash sürmleri dene istersen
burda sürüc devre dışı yapma aktif etme var. cmdyi sağ tık ile yönetici olarak çalıştırarak giriyorsun komutları.onu nereden yapayim hocam? artik umudu kesmek uzereyim![]()