Yardım Xiaomi Note 13 Pro plus Nvdata Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakgunay04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xioami
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eng rom
Telefon Modeli
Note 13 Pro Plus zircon
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba , Xiaomi Note 13 Pro plus cihaz direncsiz IMEI repair yapılmış bizden önce, rom yüklemesi yaptik clhazin BL kilidi açık. Rom yukledikten sonra cihaz Nvdata hatasına düştü.Ne yaptıysak açılmadı. NV yedegide almamistim. Elinde Nvdata yedeği olan var mı en azından onunla açmayı deneyeyim. Sadece eng rom da cihaz açılıyor kaç tane rom (Global endonezya, çin rom vs) ne denediysem açılmıyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
IMEI atılması gerekiyor. Başka cihazın yedeği sizin cihazda işe yaramaz. Kendi imkanlarınızla çözebileceğiniz bir sorun değil. Uzak bağlantı ile biz tamirini gerçekleştiririz.

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
Merhaba , Xiaomi Note 13 Pro plus cihaz direncsiz IMEI repair yapılmış bizden önce, rom yüklemesi yaptik clhazin BL kilidi açık. Rom yukledikten sonra cihaz Nvdata hatasına düştü.Ne yaptıysak açılmadı. NV yedegide almamistim. Elinde Nvdata yedeği olan var mı en azından onunla açmayı deneyeyim. Sadece eng rom da cihaz açılıyor kaç tane rom (Global endonezya, çin rom vs) ne denediysem açılmıyor.
NV data hatası ücretli araçlardan birisine erişim imkanınız yoksa kendi çabalarınızla olacak bir durum değildir, Sayın H.kadioglu yardımcı olacaktır iyi forumlar.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt