Yardım Xiaomi note 12 Pro 5G OIS etkinleştirme?

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
4
Merhaba , Xiaomi Note 12 pro 5 G çin Versyon olan modele sahibim ama Tanıtım videolarında OIS destegi Var deniyor cihazda tanıtım videolarına bakıyorum adamlar OIS açıp kapatabiliyorken benim cihazda neden yok ?
İşlemcisi : Dimensity 1080
Kamera 50 Mb
Model No: 22101316G
MIUI sürümü : 14.0.3 Global Kararlı
güncelleme yok cihaz imei atılmadı henüz ama videolarda 720 p de de yok OIS 4 k dada yok nedenini bilen varmı acaba ?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
Merhaba , Xiaomi Note 12 pro 5 G çin Versyon olan modele sahibim ama Tanıtım videolarında OIS destegi Var deniyor cihazda tanıtım videolarına bakıyorum adamlar OIS açıp kapatabiliyorken benim cihazda neden yok ?
Kamera 50 Mb
güncelleme yok cihaz imei atılmadı henüz ama videolarda 720 p de de yok OIS 4 k dada yok nedenini bilen varmı acaba ?
Merhaba! Xiaomi Note 12 Pro 5G modelinde OIS (Optik Görüntü Sabitleme) desteği olup olmadığı konusunda bazı karışıklıklar olabilir. OIS, kamera modülünde bulunan hareketli bir bileşen kullanarak titreşimleri telafi eder ve daha net ve sabit görüntüler elde edilmesini sağlar.

Ancak, her Xiaomi Note 12 Pro 5G modelinde OIS özelliği bulunmayabilir. Bazı tanıtım videoları, farklı versiyonlarda bulunan özellikleri göstermek için genel olarak yapılır ve tüm cihazlarda aynı özelliklerin bulunacağı anlamına gelmez.

Son olarak, OIS özelliğinin cihazınızda mevcut olmamasının nedeni, farklı model ve bölge versiyonları arasında yapılan farklılıklardan kaynaklanıyor olabilir. Bu durumda, cihazınızın model numarasını kontrol etmek ve üreticiden veya satıcıdan daha fazla bilgi almak faydalı olabilir.

Bu bilgiler ışığında, cihazınızda OIS özelliğinin neden olmadığını kesin olarak belirtmek için cihazın tam modeli ve bölge sürümü gibi daha fazla ayrıntıya ihtiyacımız olabilir. Daha kesin bir yanıt almak için Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba! Xiaomi Note 12 Pro 5G modelinde OIS (Optik Görüntü Sabitleme) desteği olup olmadığı konusunda bazı karışıklıklar olabilir. OIS, kamera modülünde bulunan hareketli bir bileşen kullanarak titreşimleri telafi eder ve daha net ve sabit görüntüler elde edilmesini sağlar.

Ancak, her Xiaomi Note 12 Pro 5G modelinde OIS özelliği bulunmayabilir. Bazı tanıtım videoları, farklı versiyonlarda bulunan özellikleri göstermek için genel olarak yapılır ve tüm cihazlarda aynı özelliklerin bulunacağı anlamına gelmez.

Son olarak, OIS özelliğinin cihazınızda mevcut olmamasının nedeni, farklı model ve bölge versiyonları arasında yapılan farklılıklardan kaynaklanıyor olabilir. Bu durumda, cihazınızın model numarasını kontrol etmek ve üreticiden veya satıcıdan daha fazla bilgi almak faydalı olabilir.

Bu bilgiler ışığında, cihazınızda OIS özelliğinin neden olmadığını kesin olarak belirtmek için cihazın tam modeli ve bölge sürümü gibi daha fazla ayrıntıya ihtiyacımız olabilir. Daha kesin bir yanıt almak için Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
cevabın için teşekkür ederim cihazı irandan Arkadaşım aracılıgıyla getirttim imei attırmadım henüz , cihaz model numarası 22101316G olarak yazıyor MIUI sürümü 14.0.3.0 ( SMOMIXN ) Gösteriyor

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Aynı cihaz bendede var ois mükemmel derece çalışıyor

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Bendede aynı şekil yok nerede acaba bende bulamadım

omermert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
redmi note 3
Konular
9
Bende de yok ibare ama sony sensörden çok memnunum.

murat.tahran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
0
Kamera 50 Mb
OIS yani optik görüntü sabitleme varsayılan olarak hep açıktır. Tüm video ve fotoğraf modlarında OIS otomatik açık gelir kapatılamaz, ancak 4k ve 1080p 60 fps videolarda sadece EIS yani elektronik görüntü sabitleme kullanılamaz. Bu mod sadece 1080p 30 fps videolarda kullanılabilir. Eğer kullandığın telefonda OIS olmasaydı düşük ışıklı ortamlarda çektiğin fotoğraflar çok kötü olurdu veya 4k videoların en ufak titremede video izlenmez hale gelirdi. O yüzden kafana takma bu konuyu, OIS her zaman açıktır bunu bil.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Oisi manuel aç kapa yapmak isterseniz gcam yüklemenizi öneririm

Ekli dosyalar

• IMG_20231201_151753.jpg
    IMG_20231201_151753.jpg
    410,6 KB · Görüntüleme: 36

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Oisi manuel aç kapa yapmak isterseniz gcam yüklemenizi öneririm
LMC8.4 diye birşey indirmiştim bennde gcam dediğiniz farklı birşey mi çünkü sızın attığınızla baya benziyor arayüzleri ve link atabilir misiniz bende hata veriyor bazen

Üst Alt