Yardım Xiaomi Note 10 Lite dokunmatik ekran sorunu

hope_best

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12 Beta
Telefon Modeli
Mi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 3 aydan beri Mi Note 10 Lite kullanıyorum. Yurtdışı kayıtlı cihaz. Ekran tuşları bazen geç tepki veriyor. Mesela klavye ile yazarken bazen tuşlar geç basıyor. Instagram'da geziyorum sonra gezerken geri tuşuna basıyorum geri basmıyor. 3-4 denemeden sonra geri çıkabiliyorum. Stabil ve beta rom denedim sonuç aynı. Buna benzer sorun yaşayan ve çözüm bulabilen oldu mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Sadece 2 uygulamada mı sıkıntı cekiyosun ?
Fastbootdan flash all yapıp temiz rom attın mı ?

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Enesavci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Mi note 10 LİTE
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 3 aydan beri Mi Note 10 Lite kullanıyorum. Yurtdışı kayıtlı cihaz. Ekran tuşları bazen geç tepki veriyor. Mesela klavye ile yazarken bazen tuşlar geç basıyor. Instagram'da geziyorum sonra gezerken geri tuşuna basıyorum geri basmıyor. 3-4 denemeden sonra geri çıkabiliyorum. Stabil ve beta rom denedim sonuç aynı. Buna benzer sorun yaşayan ve çözüm bulabilen oldu mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Aynı sıkıntılar bende de oluyor ve bende ekran bazen üst kısım dokunmatik çalışmıyor bazen sende boyle dokunmatik basmama sorunu varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sıkıntılar bende de oluyor ve bende ekran bazen üst kısım dokunmatik çalışmıyor bazen sende boyle dokunmatik basmama sorunu varmı
Ekran kilidini aç kapa yap düzeliyor

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Sensör yazılımı bozulmus olabilir.persist flaş etmeyi arastırın derim..eğer cihazı sıfırdan rom yükleyip düzelmediyse.

MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

jirrenas21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
jir
Cihazım
note 10 lite
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kilidini aç kapa yap düzeliyor
teşekkürler bir aydır işkence çektiğim sorun düzeldi parmak izini devre dışı bırakınca düzeliyor. büyük ihtimal yazılımsal bir eksiklik var ondan kaynaklanıyor.

Oyla:
Üst Alt