Yardım Xiaomi not 8pro şarj problemi

zugo04

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bandırma
Cihazım
Xiaomi not8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıu global 12..0.6
Telefon Modeli
Xiaomi not8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar Xiaomi not8 pro telefonum şarj olmuyor ara da oluyor belli süreye gelince duruyor değişik kablo ve prizlerde de denedim kafasına göre şarj alıyor alsa da çıkıyor hemen yda belli bir süre sonra şarjdan swbwbimne olabilir

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Merhaba arkadaşlar Xiaomi not8 pro telefonum şarj olmuyor ara da oluyor belli süreye gelince duruyor değişik kablo ve prizlerde de denedim kafasına göre şarj alıyor alsa da çıkıyor hemen yda belli bir süre sonra şarjdan swbwbimne olabilir
Hocam telefonun şarj soketinde sorun olabilir, diye düşünüyorum. Bu işlerden İyi anladığını bildiğiniz kişiler veya telefoncular varsa onlara gösterebilirsiniz telefonunuzu.

Oyla:

zugo04

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bandırma
Cihazım
Xiaomi not8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim fakat denedim hanımın kini.şarj ediyor aynı telefon ve marka ama benimkinde kesintili şarj ediyor 3 beş sanıye sonra kesiyor şarj etmiyor

Oyla:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Teşekkür ederim fakat denedim hanımın kini.şarj ediyor aynı telefon ve marka ama benimkinde kesintili şarj ediyor 3 beş sanıye sonra kesiyor şarj etmiyor
Hocam demek istediğim soket denilen yer telefonun şarj aldığı yuva bozuk veya sorunlu olabilir diyorum. Telefonu yetkili birine göstermelisiniz diye düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt