Çözüldü Xiaomi Nereden Satın Alınır?

lhgl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HG
Cihazım
Xperia X
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v9
Telefon Modeli
xperia x
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, xiaomi şarj aleti almayı düşünüyorum fakat nereden alacağıma karar veremedim mıuı market var hiç daha önce alışveriş yapmadım bundan önce teknostore dan alışveriş yapmıştım ancak şuan kararsız kaldım sizce nereden alışveriş yapmalıyım?
Xiaomi Orijinal Quick Charge 3.0 Şarj Aleti - MDY-10-EF

alisaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Sakaoğlu
Cihazım
mi4
Konular
15
sarj aletini o linkten alabilirsin. telefon alacaksan teknosa media markt gibi yerlerden sakına alma. Biz genelde facebook grublarından ve bazı yerel satıcıların dükkanına gidip garantisiz alıyoruz. Örnek fiyat diyelim Redmi Note 7 alıcaksın teknosada 2binTL nin üstünde fiyata satıyorlar ama dediğim satıcılarda 1200Tl.

Oyla:

aknozsoy57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın Özsoy
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
IT Dİzayn Etiket
Konular
15
sarj aletini o linkten alabilirsin. telefon alacaksan teknosa media markt gibi yerlerden sakına alma. Biz genelde facebook grublarından ve bazı yerel satıcıların dükkanına gidip garantisiz alıyoruz. Örnek fiyat diyelim Redmi Note 7 alıcaksın teknosada 2binTL nin üstünde fiyata satıyorlar ama dediğim satıcılarda 1200Tl.
Hocam bende biraz tereddütte kalıyorum böyle yerlerde fatihte'ki satıcıya güvenebiliyorum o da elinde stok mu kalmıyor yoksa bizimi kekliyor bilmiyorum.

Oyla:

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Ben aldım kullanıyorum orjinal ürün. Sorunsuz..

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lhgl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HG
Cihazım
Xperia X
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gönül rahatlığıyla alabilirim o halde çok teşekkür ediyorum teknostore dan bundan önce alışveriş yapmıştım fakat burda xiaomi ürünleri satıldığı için burayı tercih etmeyi düşünmüştüm. Telefonum xperia x hızlı şarj destekliyor ama 2.0 olarak normal 2.0 adaptör alacağıma 3.0 almak daha mantıklı değil mi? fiyatlar arasında 5 10 tl fark var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:
Üst Alt