Yardım xiaomi modelleri hakkında yardım

xiaomi99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
merhaba arkadaşlar siteye az önce üye oldum. xiaomi markasını yakından takip ediyorum modeller arasında kararsız kaldım. Benim için ön planda olan şey kamera. hangi modeli almalıyım.

Xiaomi Redmi Pro : Fiyatı uygun kamerası nasıl ?
Xiaomi Redmi Note 4: Fiyatı uygun kamerası nasıl ?
Xiaomi Mi 5 Pro : Bu telefonun kamerası iyidir sanırım ama fiyatı benim bütçeme göre tuzlu.

ben pro ve note 4 arasında kararsız kaldım. Bu telefonlardan hangisini tercih edeyim.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
merhaba arkadaşlar siteye az önce üye oldum. xiaomi markasını yakından takip ediyorum modeller arasında kararsız kaldım. Benim için ön planda olan şey kamera. hangi modeli almalıyım.

Xiaomi Redmi Pro : Fiyatı uygun kamerası nasıl ?
Xiaomi Redmi Note 4: Fiyatı uygun kamerası nasıl ?
Xiaomi Mi 5 Pro : Bu telefonun kamerası iyidir sanırım ama fiyatı benim bütçeme göre tuzlu.

ben pro ve note 4 arasında kararsız kaldım. Bu telefonlardan hangisini tercih edeyim.
global rom olmaması sizin için sıkıntı olmayacaksa (güncellemeleri elle kurmanız gerekir ) redmi pro daha iyidir.

Oyla:

xiaomi99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki güncellemeleri elle kurmak zor işlem mi? zor değilse güncellemeleri nerden takip edeceğiz. Ben lumia kullanıyorum da android hakkında pek uzman değilim. telefonumu değiştireceğim

Oyla:
Üst Alt