Sohbet Xiaomi MIX Flip Alınır mı?

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
24
Arkadaşlar iyi forumlar herkese.
Sizlerin görüşüne ve eğer aranızda kullanan varsa deneyimlerini aktarmasına ihtiyacım var. Bu aralar fena şekilde bu modele takılmış durumdayım, acaba alsam mı almasam mı ya da verdiğim fiyata değer mi gibi sorular aklımı fazlasıyla kurcalıyor. Aranızda kullanan varsa eğer konuyu yeşillendirirse sevinirim.

İyi forumlar tekrardan herkese. :)

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Merhaba hocam cihazı 10 gün kullandım, ben düz sıradan bir kullanıcı olarak benim beğendiğim cihaz performans konusuna gelince oyun vs oynamadığım için performansını değerlendiremeyeceğim. Beni tek rahatsız eden şey ekrandaki katlama yerine parmağınızı hafiften bastırınca menteşe yerini hissediyorsunuz, ön ekranı özelleştirebiliyorsunuz koyduğunuz animasyonla müthiş keyifli oluyor, cihazı cebinizde taşımada rahatsızlık vermiyor.
Not: Çalıştığım iş yerinde cihazları test edip kullanıyorum o yüzden 10 gün civarında kullandım, imkanım olsaydı daha fazla kullanmak isterdim cihazı.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam cihazı 10 gün kullandım, ben düz sıradan bir kullanıcı olarak benim beğendiğim cihaz performans konusuna gelince oyun vs oynamadığım için performansını değerlendiremeyeceğim. Beni tek rahatsız eden şey ekrandaki katlama yerine parmağınızı hafiften bastırınca menteşe yerini hissediyorsunuz, ön ekranı özelleştirebiliyorsunuz koyduğunuz animasyonla müthiş keyifli oluyor, cihazı cebinizde taşımada rahatsızlık vermiyor.
Not: Çalıştığım iş yerinde cihazları test edip kullanıyorum o yüzden 10 gün civarında kullandım, imkanım olsaydı daha fazla kullanmak isterdim cihazı.
Hocam paylaşımın için teşekkür ederim. Aslında şu an kullandığım cihazdan pek bir şikayetim yok ama bunun hem ufak olması hem de dış ekranın büyüklüğü cezbediyor. Yoksa bende çok fazla oyun oynayan bir kullanıcı değilim. Cihazın sıradışı olması beni çekiyor kısacası :)

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Hocam paylaşımın için teşekkür ederim. Aslında şu an kullandığım cihazdan pek bir şikayetim yok ama bunun hem ufak olması hem de dış ekranın büyüklüğü cezbediyor. Yoksa bende çok fazla oyun oynayan bir kullanıcı değilim. Cihazın sıradışı olması beni çekiyor kısacası :)

Hocam anlaşılan sizde benim gibi bir kullanıcısınız.
Sizin bu başlıktan sonra cihazdan tekrar istedim gelsin biraz daha kullanayım. ☺️

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Motorola Razr'ı akıllı olanı değil efsane olanını ilk çıktığı dönemde almıştım.
O dönem için bu tasarım efsane bir şeydi bence telefonun üzerinde arayanı görüp açıp kulağa götürmek falan epey keyifliydi.
Ancak şu dönemde bu tasarımın pek faydası yok bence.

Asıl ilgi çekici olan açılınca tablet gibi dev boyutlara ulaşan modeller.
Tabi bunlar da henüz katlama izini tamamen yok edemedi.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motorola Razr'ı akıllı olanı değil efsane olanını ilk çıktığı dönemde almıştım.
O dönem için bu tasarım efsane bir şeydi bence telefonun üzerinde arayanı görüp açıp kulağa götürmek falan epey keyifliydi.
Ancak şu dönemde bu tasarımın pek faydası yok bence.

Asıl ilgi çekici olan açılınca tablet gibi dev boyutlara ulaşan modeller.
Tabi bunlar da henüz katlama izini tamamen yok edemedi.
Valla hocam açıkçası Fold modeller de benim pek ilgimi çekmiyor. Tablet ve telefon ayrı şeyler benim için, tablette birşeyler izlerken ya da yaparken telefona bakmayı seviyorum. O sebeple Fold modeller beni kısıtlar.

Üst Alt