Yardım Xiaomi MIX 2 Şarj Soketi

• Konbuyu başlatan c4n3r
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 188

c4n3r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Xiaomi MIX 2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6
Telefon Modeli
MIX 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi mix 2 cihazımda şarj aletini algılamada ciddi sorun yaşıyorum kablosu kopmak üzereydi ondan olduğunu düşündüm bugün kabloyu değiştirdim ama yeni aldığım Type-C kabloyu hiç algılamadı soketin değişmesi mi gerekiyor? Hızlı şarj özelliği de kayboldu bunun sebebi ne olabilir?

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Xiaomi mix 2 cihazımda şarj aletini algılamada ciddi sorun yaşıyorum kablosu kopmak üzereydi ondan olduğunu düşündüm bugün kabloyu değiştirdim ama yeni aldığım Type-C kabloyu hiç algılamadı soketin değişmesi mi gerekiyor? Hızlı şarj özelliği de kayboldu bunun sebebi ne olabilir?
soketin içerisinde toz pisliği oluyor iğne ile orayı temizler misin?

Oyla:

c4n3r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Xiaomi MIX 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soketin içerisinde toz pisliği oluyor iğne ile orayı temizler misin?
inanır mısın youtube'da bu tarz bi video görüp temizledim ve az buçuk algılıyodu şimdi nerdeyse hiç algılamıyor

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
inanır mısın youtube'da bu tarz bi video görüp temizledim ve az buçuk algılıyodu şimdi nerdeyse hiç algılamıyor
o zaman sıvı temas ta yoksa soket değişir orjinal sarj aleti bulup deneme sansın var mı daha doğrusu orjinal sarj kablosu hızlı sarj destekleyen

Oyla:

c4n3r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Xiaomi MIX 2
Konular
1
o zaman sıvı temas ta yoksa soket değişir orjinal sarj aleti bulup deneme sansın var mı daha doğrusu orjinal sarj kablosu hızlı sarj destekleyen
zaten orijinal şarj kablosuyla şarj ediyordum önce hızlı şarj özelliği gitti sonra iyice algılamamaya başladı peki ben bunun soketini nasıl değiştirebilirim önüme çıkan ilk telefoncu ne kadar sürede değiştirebilir?

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
zaten orijinal şarj kablosuyla şarj ediyordum önce hızlı şarj özelliği gitti sonra iyice algılamamaya başladı peki ben bunun soketini nasıl değiştirebilirim önüme çıkan ilk telefoncu ne kadar sürede değiştirebilir?
riske atma hocam sonucta arka kapak falan sökülecek içinden birşey değiştirse anlamazsın bildiğin yer varsa götür servis yakınsa ona git. Youtube da bir adam var gsm iletişim diye onlara bi sor temiz yapıyorlar.

Oyla:

c4n3r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Xiaomi MIX 2
Konular
1
kral cok tesekkur ediyorum demin 2 telefoncu gezdim telefonumun ekranında çatlaklar var dedi ki soketi değiştirirsek öndeki parçalar düşer 2sini 500 e yaparım dedi kolay gelsin dedim çıktım diğerinde saolsun temizledi ve düzeldi hızlı şarj özelliği de artık çalısıyor 20 tl ye hallettim

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
kral cok tesekkur ediyorum demin 2 telefoncu gezdim telefonumun ekranında çatlaklar var dedi ki soketi değiştirirsek öndeki parçalar düşer 2sini 500 e yaparım dedi kolay gelsin dedim çıktım diğerinde saolsun temizledi ve düzeldi hızlı şarj özelliği de artık çalısıyor 20 tl ye hallettim
yine iyi 20 tl almış bazıları bu işi yapıyor soket değiştirdik deyip 100-200 tl istiyor. Güle güle kullan tekrardan

Oyla:
Üst Alt