Haber Xiaomi, MIUI 12’ye Yeni Bir Ekran Görüntüsü Alma Özelliği Ekledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
Xiaomi’nin geçtiğimiz ay tanıttığı yeni arayüzü MIUI 12’nin yeni özellikleri ortaya çıkmaya devam ediyor. MIUI 12’nin son güncellemesinde kullanıcıların istedikleri herhangi bir şekilde ekran görüntüsü almalarını sağlayacak bir özellik ortaya çıktı.

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, akıllı telefonlarında kullanılan MUIU arayüzünün yeni sürümü olanMIUI 12’yi geçtiğimiz ay tanıtmıştı. MIUI 12; Süper Duvar Kağıtları, navigasyon hareketleri ve yeni animasyonlar gibi birçok yeni özelliği kullanıcılara sunuyor.

Xiaomi, MIUI 12’yi tanıttıktan sonra arayüzün kapalı bir beta sürümünü yayınlamıştı. Kapalı beta sürümünün her güncellemesinde kullanıcıların karşısına yeni özellikler çıkıyor. Güncellemelerle gelen yeni özellikler arasında Kamera uygulamasında hareketle gezinme desteği ve Magic Clone gibi özellikler de yer alıyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIUI 12’nin kapalı beta sürümünde yeni bir özellik daha ortaya çıktı. MIUI 12’nin 20.5.25 sürümünde ortaya çıkan ekran görüntüsü alma özelliği, telefonun ekranındaki görüntünün sadece bir kısmının ekran görüntüsünün alınmasını sağlıyor.

MIUI 12’nin yeni özelliği, ekranın bir kısmında dikdörtgen şeklinde ekran görüntüsü almayı sağlamanın yanında daire şeklinde veya kullanıcının ekrana çizeceği bir şeklin içinde ekran görüntüsü alınmasına izin veriyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

(Haberi webtekno'dan aldım tapatalk kullandığım için link ekleyemedim)

Redmi 6A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimler gözükmemiş galiba

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
emeğinize sağlık hocam resimleri kopyala yapıştır yapmasaydınız hocam sıkıntılı olmuş resimler

nefer071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi 6A
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
emeğinize sağlık hocam resimleri kopyala yapıştır yapmasaydınız hocam sıkıntılı olmuş resimler
Aslında galeriden koymuştum tapatalktan dolayı hata olmuş

Redmi 6A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt