Yardım xiaomi mirrorlink android auto bağlantısı

radiation

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süleyman
Cihazım
Fit band 2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 10.3.5 kararlı
Telefon Modeli
mi max 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
telefonlar gibi kullandığımız araçlar da akıllanmakta ve bu süreç ülkemize vergisel, bütçesel durumlardan ötürü geç gelse de kullanılmaya başlanmakta. kullanmaya başladıktan sonra da bir takım sorunlarla karşılaşılıyor mesela araç multimedya ekranı ile telefonlarımızın bağlantı sorunları..

pek çok forumda mirrorlink android auto sorunu hakkında karma karışık bilgiler mevcut ve sonuca ulaşmak sıkıntılı.

mirrorlink, android auto gibi özelliklerin olduğu araçlarda mevcut telefonlarımızın sağlıklı bağlanmasını sağlamak için yapılması gereken süreçlerin detaylı yazılması adına böyle bir konuyu açmak istedim.
bağlantıları sağlayabilen forumdaşların yardımlarını beklemekteyim.

araç multimedyası= composition media ve app connect açık
telefon= mi max 3
kablo= type-c usb3
mirrorlink ve android auto bağlantısı yapılamadı. android auto bağlantısında kırmızı uyarı -16 kod vermekte.

Güray camurali

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Guray
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Kia aracımda android auto kullanmak istiyorum ama aynı kırmızı 16 hatası alıyorum. Çözüm konusunda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim

Oyla:

xxasaxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET
Cihazım
mi8 inş
Konular
6
opel astra k aracımda andoid oto seçeneği açık ama bağladığımda cihaz şarj oluyor ama ekrana yansıtmıyor. andorid otoda kurdum cihaza ama nafile çözebilen varmı cihazım redmi no 8 miui 10 sürümglobal

Oyla:

radiation

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süleyman
Cihazım
Fit band 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam mirrorlink hakkında bilgi yok ama android auto sorununu çözdük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonunuzda çift uygulama varsa kaldırın ve kaldırdığınızda telefon kendini resetleyecek. sonrasında ekran görüntüsündeki gibi verileri silin ve android autonun son sürümünü yükeyip kurun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonunuzda çift uygulama varsa kaldırın ve kaldırdığınızda telefon kendini resetleyecek. sonrasında ekran görüntüsündeki gibi verileri silin ve android autonun son sürümünü yükeyip kurun.

Ekli dosyalar

• IMG_20191110_122018.jpg
    IMG_20191110_122018.jpg
    174 KB · Görüntüleme: 230
Oyla:

Teknisyen ufuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi poco x3
Konular
0
opel astra k aracımda andoid oto seçeneği açık ama bağladığımda cihaz şarj oluyor ama ekrana yansıtmıyor. andorid otoda kurdum cihaza ama nafile çözebilen varmı cihazım redmi no 8 miui 10 sürümglobal
Aynı sorun bende de var ama bi türlü çalışmıyor

Oyla:
Üst Alt