- Adım
- Süleyman
- Cihazım
- Fit band 2
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- miui global 10.3.5 kararlı
- Telefon Modeli
- mi max 3
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
telefonlar gibi kullandığımız araçlar da akıllanmakta ve bu süreç ülkemize vergisel, bütçesel durumlardan ötürü geç gelse de kullanılmaya başlanmakta. kullanmaya başladıktan sonra da bir takım sorunlarla karşılaşılıyor mesela araç multimedya ekranı ile telefonlarımızın bağlantı sorunları..
pek çok forumda mirrorlink android auto sorunu hakkında karma karışık bilgiler mevcut ve sonuca ulaşmak sıkıntılı.
mirrorlink, android auto gibi özelliklerin olduğu araçlarda mevcut telefonlarımızın sağlıklı bağlanmasını sağlamak için yapılması gereken süreçlerin detaylı yazılması adına böyle bir konuyu açmak istedim.
bağlantıları sağlayabilen forumdaşların yardımlarını beklemekteyim.
araç multimedyası= composition media ve app connect açık
telefon= mi max 3
kablo= type-c usb3
mirrorlink ve android auto bağlantısı yapılamadı. android auto bağlantısında kırmızı uyarı -16 kod vermekte.
pek çok forumda mirrorlink android auto sorunu hakkında karma karışık bilgiler mevcut ve sonuca ulaşmak sıkıntılı.
mirrorlink, android auto gibi özelliklerin olduğu araçlarda mevcut telefonlarımızın sağlıklı bağlanmasını sağlamak için yapılması gereken süreçlerin detaylı yazılması adına böyle bir konuyu açmak istedim.
bağlantıları sağlayabilen forumdaşların yardımlarını beklemekteyim.
araç multimedyası= composition media ve app connect açık
telefon= mi max 3
kablo= type-c usb3
mirrorlink ve android auto bağlantısı yapılamadı. android auto bağlantısında kırmızı uyarı -16 kod vermekte.