Yardım Xiaomi Mijia Smart Home Camera sorunu

• Konbuyu başlatan gurlek
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 12K

gurlek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
Xiaomi camera
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi Mijia Smart Home Full HD 1080p 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü Wi-Fi IP Güvenlik Kamerası
Telefon Modeli
Xiaomi Mijia Smart Home Full HD 1080p 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü Wi-Fi IP Güvenlik Kamerası
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Değerli forum üyeleri,
Xiaomi Mijia Smart Home Camera'nın bağlantı sorunu vardır, sürekli sarı ışık yanıyor, resetleme yapamıyorum. Desteklerinizi bekler, sağlıklı günler dilerim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tam olarak hangi modeli kullanıyorsunuz? Her bir modelin reset tuşu farklı yerde bulunuyor. Bu tuşa 10 saniye kadar basılı tutarak kameranızı resetleyebilirsiniz. Ama öncelikle kameranızı fişten çekip 5 dakika kadar bekleyin ve daha sonra tekrar güç verin. Büyük ihtimalle düzelecektir.

Oyla:

gurlek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
Xiaomi camera
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi Mijia Smart Home 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p
modelini kullanıyorum, sabit sarı ışık yanmaya devam ediyor, 10-20-30-60 sn gibi aralıklarla reset tuşuna basılı tuttum. yine de fayda etmedi.

Oyla:

ayazzz14

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 360
Konular
1
Xiaomi Mijia Smart Home 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p
modelini kullanıyorum, sabit sarı ışık yanmaya devam ediyor, 10-20-30-60 sn gibi aralıklarla reset tuşuna basılı tuttum. yine de fayda etmedi.
Aynı problemi bende yaşıyorum. güncelleme yaptıktan sonra oldu bende eğer bir çözüme ulaşırsan benle de paylaşım yaparsan sevinirim kardeşim

Oyla:

gurlek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
Xiaomi camera
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef çözüme ulaşamadım.

Oyla:

erdigultekin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdi
Cihazım
Xiomi
Konular
0
Gelir gelmez actim kamerayi hemen baglandi etti guncelleme gorunuyordu yapsin diye tikladim. Sari isik yandi. Resetlenmiyor. Hic bir sey yapamaiyorum. Dondu oylece. Cozumu biliyorsaniz yardimci olun litfen

Oyla:

7357

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
SXJ02ZM
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Aynı sorun bende de var bi çözüme ulaşabildnz mi. Ben üründen memnundm fakat iade etmeyi düşünüyorm artık. Birçok şey denememe rağmen bir sonuca ulaşamadm

Oyla:

kmlrzy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi Mi 3G
Konular
0
Değerli forum üyeleri,
Xiaomi Mijia Smart Home Camera'nın bağlantı sorunu vardır, sürekli sarı ışık yanıyor, resetleme yapamıyorum. Desteklerinizi bekler, sağlıklı günler dilerim.
Tam emin değilim ama tahmin yürütüyorum, sanırım bu kameralar 2.4Ghz doğrudan modeme bağlanarak çalışıyor, araya bir router ya da repeater girerse çöp oluyor. bendeki çöp oldu, s.tiğimin çinlilerinin kamerasını kullanacağım diye router nimetlerinden vazgeçemeyeceğim.

Oyla:

seymancamkesen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seyman
Cihazım
Mi Home Camera
Konular
0
Tam emin değilim ama tahmin yürütüyorum, sanırım bu kameralar 2.4Ghz doğrudan modeme bağlanarak çalışıyor, araya bir router ya da repeater girerse çöp oluyor. bendeki çöp oldu, s.tiğimin çinlilerinin kamerasını kullanacağım diye router nimetlerinden vazgeçemeyeceğim.
EEE garantisi ne olacak

Oyla:
Üst Alt