F fthskn Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım fatih sakin Cihazım mi 8 lite Yaş 40 Konum bolu Katılım 6 Nisan 2019 Konular 2 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 6 Nisan 2019 #1 merhaba ürünüm sabit turuncu ışıkta kaldı hiç bir şekilde cevap vermiyor reset tuşuda çalışmıyor yardımcı olur musunuz
merhaba ürünüm sabit turuncu ışıkta kaldı hiç bir şekilde cevap vermiyor reset tuşuda çalışmıyor yardımcı olur musunuz
T therapsid Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Ali Cihazım Xiaomi Mijia Yaş 39 Konum İzmir Katılım 9 Ağustos 2019 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 9 Ağustos 2019 #2 iyi günler, aynı sorunla ben karşı karşıyayım şu an. çözüm bulabildiniz mi? Oyla: Oyla 0 Downvote
K Kudtu Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Kudret Cihazım Mi 360 kamera Yaş 58 Konum Türkiye Katılım 22 Şubat 2021 Konular 0 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 22 Şubat 2021 #3 fthskn' Alıntı: merhaba ürünüm sabit turuncu ışıkta kaldı hiç bir şekilde cevap vermiyor reset tuşuda çalışmıyor yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... 1) Bilgisayara takarak deneyin. 2) USB priz başlığını orjinal kullanın. 3) 0 (212) 520 24 26. İnterkom bilişim ile irtibata geçin. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Şubat 2021 fthskn' Alıntı: merhaba ürünüm sabit turuncu ışıkta kaldı hiç bir şekilde cevap vermiyor reset tuşuda çalışmıyor yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... 1) Bilgisayara takarak deneyin. 2) USB priz başlığını orjinal kullanın. 3) 0 (212) 520 24 26. İnterkom bilişim ile irtibata geçin. Oyla: Oyla 0 Downvote
fthskn' Alıntı: merhaba ürünüm sabit turuncu ışıkta kaldı hiç bir şekilde cevap vermiyor reset tuşuda çalışmıyor yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... 1) Bilgisayara takarak deneyin. 2) USB priz başlığını orjinal kullanın. 3) 0 (212) 520 24 26. İnterkom bilişim ile irtibata geçin. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 22 Şubat 2021 fthskn' Alıntı: merhaba ürünüm sabit turuncu ışıkta kaldı hiç bir şekilde cevap vermiyor reset tuşuda çalışmıyor yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... 1) Bilgisayara takarak deneyin. 2) USB priz başlığını orjinal kullanın. 3) 0 (212) 520 24 26. İnterkom bilişim ile irtibata geçin.