Yardım Xiaomi mijia smart home 130 kamera

Muratatilgan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi kamera
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi mijia smart home
Telefon Modeli
Xiaomi mijia smart home 130
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi mijia smart home 130 kamera satın aldım trendyol üzerinden fakat üründe bir arıza var şarja taktığımızda ışık yanması gerekiyor ama yanmıyor. Trendyol konuyla ilgilenmedi. Yetkili servis arayın dedi. Yetkili servis bulamıyorum bulunduğum şehirde de ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz lütfen?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi mijia smart home 130 kamera satın aldım trendyol üzerinden fakat üründe bir arıza var şarja taktığımızda ışık yanması gerekiyor ama yanmıyor. Trendyol konuyla ilgilenmedi. Yetkili servis arayın dedi. Yetkili servis bulamıyorum bulunduğum şehirde de ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz lütfen?
Yetkili servisi kim ise onlarla irtibata geçmeniz gerekiyor. Kameraya elektrik geldiği an led yanıyor mu? Mesela bendeki Ants kamerada elektrik verdiğimde bağlantı kurulana kadar Led yanıyor, bağlantı kurulduğunda devamlı yanması gereken mavi ledi ben ayarlardan sönük bıraktığım için sönüyor. Sizde de ayarlardan led kapatılmış olabilir mi bir kontrol ediniz.

Oyla:

Kudtu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kudret
Cihazım
Mi 360 kamera
Konular
0
1) Bilgisayara takarak deneyin.
2) USB priz başlığını orjinal kullanın.
3) 0 (212) 520 24 26. İnterkom bilişim ile irtibata geçin.

Oyla:
Üst Alt