Rom Xiaomi Mi9T HyperOS 1.0.3.0 (stable) v2 A13

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
zip dosyası bozup orenge ve normal twrp nin uygun sürümlerini denedim kurulumda hep hata veriyor
Dynamic twrp kullanmanız gerekmekte ve tüm rom ile ilgili dosyalar klasör içinde mevcut bir bakın hocam.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
verdiğiniz linkten romu ve gerekli recovery i tekrar indirdim ama malesef kurulumda hata veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dynamic twrp kullanmanız gerekmekte ve tüm rom ile ilgili dosyalar klasör içinde mevcut bir bakın hocam.
verdiğiniz linkten romu ve gerekli recovery i tekrar indirdim ama malesef kurulumda hata veriyor

Son düzenleme:

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
romu kurdum fakat eu 14.0.9.0 android 13 ün yerini tutmuyor...bu rom bana cok hantal geldi.seriymiş gibi duruyor ama değil menüde bir kaç uygulamaya gir çık yapınca hızlı hızlı geçiş yapmaya calısınca kastığını hissediyorsun hemen..günlük kullanıma engel olmaz tabiki.... Eu 14.0.9.0 miuı andorid 13 romlar arasında bence en hızlı ve stabil olanı...1 yıl kullandım ennn ufak bir hatası ile karşılaşmadım o romun..sanki orjinal xiaomi yapmış gibi

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bence bu rom daha iyi hocam

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bence bu rom daha iyi hocam
hocam romda herşey ekran süresi değil ki ... sarjı iyi gitsin diye baya çekirdek hızlarını kısmışlar..Ana ekranda bile telefon kamyonet gibi gidiyor...seri seri uygulamalar arası geçiş yapmaya calıs kasıyor...bir uygulamaya tıkladığında şöyle 1 saniye filan bekleyip öyle açıyor...Az önce özlediğim için cihaza android 10 kurdum resmen ucuyor ve sarjı cok daha iyi..Malesef bizim cihazlarımız android 12 den sonra çöp oldu sırf güncel tutmak için yeni romlar kuruyoruz ama bu telefon prime hali android 10 da yasanıyormus onu anladım...hatta suan forumu geziyorum iyi bir custom android 10-11 rom arıyorum şöyle özelleştirilmiş gereksiz ne varsa kaldırılmış filan.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
hocam romda herşey ekran süresi değil ki ... sarjı iyi gitsin diye baya çekirdek hızlarını kısmışlar..Ana ekranda bile telefon kamyonet gibi gidiyor...seri seri uygulamalar arası geçiş yapmaya calıs kasıyor...bir uygulamaya tıkladığında şöyle 1 saniye filan bekleyip öyle açıyor...Az önce özlediğim için cihaza android 10 kurdum resmen ucuyor ve sarjı cok daha iyi..Malesef bizim cihazlarımız android 12 den sonra çöp oldu sırf güncel tutmak için yeni romlar kuruyoruz ama bu telefon prime hali android 10 da yasanıyormus onu anladım...hatta suan forumu geziyorum iyi bir custom android 10-11 rom arıyorum şöyle özelleştirilmiş gereksiz ne varsa kaldırılmış filan.
Benim paylaştığım rom konuda ki rom değil. A15 AOSP rom ve ekran süresini geçtim her yönü ile çok iyi ki ben aosp kullanmazdım.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
li
Benim paylaştığım rom konuda ki rom değil. A15 AOSP rom ve ekran süresini geçtim her yönü ile çok iyi ki ben aosp kullanmazdım.
link alabilirmiyim müsait zamanda deneyeyim hocam

Üst Alt