Yardım Xiaomi Mİ9 dokunmatik ekranın kullanılmaması

xwolker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa yeni
Cihazım
Mİ 9 8-128
Konular
16
Arkadaşlar merhaba yakşalık 1 hafta önce telefonum da ara ara görülmeye başlayan bir problem çıktı problem şu telefonum bazen durup dururken dokunmatik ekranını kesiyor donmuyor dokunmatiği kullanamadığım için mesela anasayfa daysam orada kalıyor tuşlarla işlem yaptığında sıkıntı olmuyor bu problemi yaşayan var mı en son güncel sürümü (10.2.13.0) kullanıyorum şu anda yardımcı olur musunuz ?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bende bu şekilde değil ama bazen instagram da resimler arasında sağa/sole geçmiyor ama aşığı yukarı iniyor. Bazende yukarden çekmeceyi çekiyorum sağdaki yada soldaki sayfaya geçiyor. Ama 1.5 aydır toplasan 3 veya 4 defa olmuştur, o yüzden tam çözemedim üstüne de düşmedim. Bu arada sizin telefon çin mi? benim sürüm Global 10.2.28 kararlı

Oyla:

fbulut99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 9
Konular
0
Dün de bende de oldu. Telefon arabada Android Auto'ya bağlıydı, hava da sıcaktı biraz. Telefonu çıkarınca dokunmatik ekranın çalışmadığını farkettim. Ancak tuşlar çalışıyordu. Kapatıp açınca düzeldi. Sürüm 10.2.28.0

Oyla:

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
Yuksek isi bu ve benzeri telefonlarin bir numarali dusmanidir arkadaslar. Telefonunuz ne kadar serin calisirsa pil omru o kadar uzar.

Oyla:

roschakk07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
4
Dün de bende de oldu. Telefon arabada Android Auto'ya bağlıydı, hava da sıcaktı biraz. Telefonu çıkarınca dokunmatik ekranın çalışmadığını farkettim. Ancak tuşlar çalışıyordu. Kapatıp açınca düzeldi. Sürüm 10.2.28.0
kardeşim android autoya nasıl bağladın anlatabilir misin? :D

Oyla:

fbulut99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 9
Konular
0
apkmirror sitesinden Android Auto APK'sını indirip telefona kuruyoruz. Telefonu USB kablo ile arabaya bağlayınca program zaten aktif hale geliyor. Google Haritalar gayet güzel çalışıyor.

Oyla:

eeolmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi 9
Konular
2
Bende bu şekilde değil ama bazen instagram da resimler arasında sağa/sole geçmiyor ama aşığı yukarı iniyor. Bazende yukarden çekmeceyi çekiyorum sağdaki yada soldaki sayfaya geçiyor. Ama 1.5 aydır toplasan 3 veya 4 defa olmuştur, o yüzden tam çözemedim üstüne de düşmedim. Bu arada sizin telefon çin mi? benim sürüm Global 10.2.28 kararlı

Hocam ben de korkmuştum cihaz bozuldu diye ya ikimizin cihaz da bozuk ya da yazılımsal sorun var. Aynı sıkıntı bende de var instagramda bazen yana kaydırmalı postlar kaymıyor. Ama aşağı yukarıda hiçbir sorun yok. Kilidi kapatıp açınca çoğunlukla düzeliyor. Çok önemli olmadığı için bende araştırmadım.

Oyla:
Üst Alt