Yardım Xiaomi Mi8 SE Recovery Yükleyemiyorum

qRunt.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semihcan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
Merhaba arkadaşlar telefonumu bugün aldım içerisinde eu beta rom bulunuyordu. Ben stabile çevirmek istedim bunun için ilk yaptığım şey twrp güncellemekti fakat batırdım. Telefonum Mi ekranında kalıyor ve recovery girmiyor. Birçok kez fastboota girip recovery atmaya çalıştım fakat başarılı olamadım. Sitedeki bir çok araçları denedim ama hep target didn't report max-download-size ve press any key to shutdown yedim(usb 2.0 başka port takma falan denedim). Miflash ile çin romuna geri döneyim dedim fakat yeterli bellek kaynağı yok hatasını aldım. (64-bit olanı indirdim). Bootloader kilidim açık mi yazısının altında unlocked yazıyor. Sıkışıp kaldım yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:

qRunt.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semihcan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunum hala devam etmekte win7 kuramadım(fare ile klavye çalışmadı format atma sırasında) win8.1 geçtim driverleri kurdum aygıt yöneticisinde "tp link android phone - android bootloader interface" çıktı. Fakat telefonuma ne zaman komut göndersem hep press any key to shutdown hatası alıyorum. Telefonu aldık kullanmak daha nasip olmadı ;(

Oyla:

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Sorunum hala devam etmekte win7 kuramadım(fare ile klavye çalışmadı format atma sırasında) win8.1 geçtim driverleri kurdum aygıt yöneticisinde "tp link android phone - android bootloader interface" çıktı. Fakat telefonuma ne zaman komut göndersem hep press any key to shutdown hatası alıyorum. Telefonu aldık kullanmak daha nasip olmadı ;(

pc de windows kaç var şuan.

Oyla:

qRunt.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semihcan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverler kurulumu hersey sagliklimi pc de. Ve surucu imzalama devre disimi.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmzalama devre dışı driverler ise sağlıklı olduğunu düşünüyorum

Oyla:

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
windows 8.1 de driverları görmüyor büyük ihtimalle 8.1den kaynaklı win10 pcde sıkıntısız işlem yapabilirsiniz.

Oyla:

qRunt.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semihcan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
windows 8.1 de driverları görmüyor büyük ihtimalle 8.1den kaynaklı win10 pcde sıkıntısız işlem yapabilirsiniz.
Win8.1 geçmeden önce bilgisayarım win10'du. Onda da bu hataları hep aldım. Şimdi ise win7 kurmaya çalışıyorum.

Oyla:
Üst Alt