Haber Xiaomi Mi8 SE ile İlgili Eşine Pek Rastlanmamış Garip Sızıntı

Xiaomi’nin 31 Mayıs günü Shenzen’de düzenleyeceği etkinlikte Mi8’in kesin olarak geleceğinden eminiz. Ama bazı iddia ve paylaşımlara göre ilgili lansmanda birden fazla telefon tanıtılabilir. Ve o telefonlardan biri olduğu iddia edilen Xiaomi Mi8 SE hakkında ise ilginç bir sızdırma vakası gerçekleşti. Söz konusu sızıntı Mi8 SE ‘nin fabrika ekran koruma jelatinin ortaya çıkmasındam kaynaklanıyor. Jelatinin […]

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Evvet benim beklediğim düşük güç tüketimli 7xx serisi işlemciler beklediğimden hızlı piyasaya girecek görünüyor. :) Bir de bunun gücü şöyle SD636 tarzı yada ona yakın oldu mu değme keyfime. Tabi yanında en az 4000mAh batarya olursa alınabilirlik sıralamasında epey yükselir benim için. Neyse iki gün kaldı bekleyelim bakalım tanıtım da neler olacak.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Evvet benim beklediğim düşük güç tüketimli 7xx serisi işlemciler beklediğimden hızlı piyasaya girecek görünüyor. :) Bir de bunun gücü şöyle SD636 tarzı yada ona yakın oldu mu değme keyfime. Tabi yanında en az 4000mAh batarya olursa alınabilirlik sıralamasında epey yükselir benim için. Neyse iki gün kaldı bekleyelim bakalım tanıtım da neler olacak.
Üst seviye telefonlarda pek yüksek batarya kullandığını görmedik.(4000 ve üstü)
Yüksek bataryaları daha çok orta segment telefonlarda kullanıyorlar :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Snapdragon 710 orta seviye olarak tanıtıldığına göre hem bu kategoriye girmiyor hem de geçmişte üst seviye + yüksek batarya kombinasyonu olmuştu. Bakalım Xiaomi bize bu sefer nasıl bir sürpriz yapacak. Mkalkan21

Üst Alt