Xiaomi mi8 global stabil>beta

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Arkadaşlar mi8 global stabil 10.0.03 kullanıyorum. Fakat kamera ve genel olarak romu beğenmedim.

Global betaya geçmeye değer mi? Android 9 ile Google camera da kullanılabiliyor, global stabil beni pek memnun etmedi.

Betadan stabile şu an için geri dönülemediği için tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Son sürüm global beta mi8de problem yaşayan var mı?

JustGuilty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga Alp
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
0
Mi 8 Global Beta 8.11.23 tarihli son romu kullanıyorum. Google kamerayı da kurdum. Gayet memnunum. Ufak bir problem var, çentiği kapatma ayarı kayboldu. Onun dışında bir sorunla karşılaşmadım.

Oyla:

hos42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
global beta 8.11.23 sürümü, kararlı sürüm olarak telefonlara gelmeyecek mi ya da ne zaman gelir?

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşlar mi8 global stabil 10.0.03 kullanıyorum. Fakat kamera ve genel olarak romu beğenmedim.

Global betaya geçmeye değer mi? Android 9 ile Google camera da kullanılabiliyor, global stabil beni pek memnun etmedi.

Betadan stabile şu an için geri dönülemediği için tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Son sürüm global beta mi8de problem yaşayan var mı?
Ağır video cekiminde 120 ve 240 fps çalışmıyor. Download yaparken bildirimlerde görünmüyor. Çentik gizleme yok. Bazı uygulamaların ayarlarını yapmana rağmen bildirimlerde ses gelmiyor. Ama kamera performansı stabilden daha iyi

Oyla:
Üst Alt