Yardım Xiaomi Mi8 Alınacak Bir Yer

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Mi8 almak istiyorum. Seçimden sonra gelir falan deniliyordu ama hala bir gelişme göremedim. Türkiye garantili almak istiyorum o yüzden hepsiburada'dan falan mı almam lazım illa ki? İzmir'de yaşıyorum, buralarda güvenilir bulabileceğim bir yer var mıdır? Ek olarak fiyatları ne durumda olur? Gearbest TR'ye bakıyorum orada telefon ücretleri çok yüksek ve o site güvenilir mi onu da bilmiyorum. Kısacası telefonu almak istiyorum güvenilir ve uygun bir fiyattan nereden ne zaman alabilirim? Teşekkürler şimdiden.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şu anda alamazsınız. Henüz Mi8 ülkemize resmi olarak ithal edilmedi dolayısıyla şu anda satın alabileceğiniz tüm Mi8'ler kaçak ve garantisiz olacaktır. Resmi olarak gelmesi ise ağustos ayını bulacak gibi duruyor. Ayrıntılı bilgi için şu konuyu okuyabilirsiniz. Duyuru - Xiaomi Telefonların İthalat Süreci ve Güvenilirliği

Gearbest, banggood vb. siteler ise yurtdışı satış siteleri ve ülkemize kargo yoluyla cep telefonu girmesi yasak yani bu sitelerden de satın almanız mümkün değil.

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Ben de mi8 düşünüyordum. Konu iyi denk geldi. Beklicez artık yapacak bişey yok.

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6