Soru Xiaomi Mi8 alacağım tavsiyeleriniz ve sorum

tequlas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Merhabalar,

İphone SE kullanıyorum, Xiaomi Mi 8 almayı düşünüyorum iphonede ki yedeklerimi nasıl alabilirim mi 8 e yolu var mıdır ?

Ve önerileriniz nelerdir ? alırken dikkat etmem gereken konular, hangi sürümde kalmam gerektiği gibi bilgilendirebilir misiniz ?

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Ben iphone 7den geçerken fotoğraflarım ve rehberim gmail hesabımda okduğu için direk geçiş yaptım. Sanırım bununla ilgili bir programda vardı ama ben uğraşmadım. En kolay yöntem buydu benim için.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Merhabalar,

İphone SE kullanıyorum, Xiaomi Mi 8 almayı düşünüyorum iphonede ki yedeklerimi nasıl alabilirim mi 8 e yolu var mıdır ?

Ve önerileriniz nelerdir ? alırken dikkat etmem gereken konular, hangi sürümde kalmam gerektiği gibi bilgilendirebilir misiniz ?
Fotoğrafları bilgisayara at ordan telefonun içine at bu arada WhatsApp dahil herşeyi de mi 8 içine atabilirsin bunun için bi kaç program var pc ye yedeklediğin iphone unun yedeklerine girip wp medya ve.konuşmalarını çekebiliyorsun biraz araştırırsan bulabilirsin ben o şekilde yaptım üzerinden vakit geçtiği için programı vs unuttum

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt