- Adım
- Ayxan
- Cihazım
- Daha yok
- Konular
- 7
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 9.5
- Telefon Modeli
- Xiaomi mi6X
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba 1ay önce xiami mi6x geçti çinden gelen . Telefonu başladım kullanmaya fakat sistem bazında 3-4 tane küçük sorunlar oluştu ve sorunlar gittikce artıyordu donmalar falan en sonunda xiaomiden anlayan bir arkadaşa sordum facede ss attığımda sendeki rom fake dedi değiştir çin romuna geçir sonrada eu yap yardım etti çin romuna geçirdim fakat ondan sonra tam olarak işi olduğu için yazmadı bende kendim araştırdım başka bir forum sitesinde baktım yapıyorum 3-4 kişide yardım etti ama Tvvrip kurarken sorun çıkıyor bi türlü kuramadım Powershell penceresinde gereken yazilari yazip enterledigimde kırmızı yazılar çıkıyor olmuyor 5-6 farklı yazı denedik yine olmadı . Şuan telefon elimde çöpten farkı yok çin romunda kaldı başka bir arkadaş sen çok kurcalama telefonu tamamen çökertebilirsin dedi . Yani böyle bi ustaya götür dedilerde yaşadığım yerde yani baküde doğru düzgün bir usta bulurmuyum bilmiyorum . Şimdi bana destek edecek biri varmı bunu yaparız telefona bişey olmaz falan diyen yoksa gidip bi tamirciyemi göstereyim lütfen yardımcı olacak biri varsa yazsın Daha önce redmi note4 üm vardı global versiyon aşırı memnun kalmıştım fakat bu rom falan işi beni hayattan bezdirdi .