Soru Xiaomi Mi6'dan Yeni Telefona Geçiş.

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.1
Telefon Modeli
Xiaomi mi 6 6/128
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, 2018 yılından beri Xiaomi mi6(miui 12) kullanmaktayım. Telefonda Root, Twrp, modüller gibi ne ararsak yüklü. Ne kadar değiştirmek istemesem de artık süresinin dolduğunu hissettiriyor. Yazılımsal olan bütün sorunların çözümünü yapsam da donanımsal sorunlar baş göstermeye başladı. Dolayısıyla yeni telefon almaya karar verdim işin açıkçası telefona da çok para vermek istemiyorum aklımda Redmi Note 10 Pro var(daha fazla para veremeyeceğim maksimum 8bin).

Neyse konuyu dağıtmadan eğer yeni telefon alırsam mi6da bulunan tüm programlarımı ayarlarımı verileri ile birlikte (şifreydi, ayarlardı vb. çünkü bazı uygulamaların şifresini dahi hatırlamıyorum :) ) yeni telefona aktarabilir miyim? Özet olarak telefonu birebir kopyalayabilir/klonlayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Erkan476

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ərkan
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
8
Merhabalar, 2018 yılından beri Xiaomi mi6(miui 12) kullanmaktayım. Telefonda Root, Twrp, modüller gibi ne ararsak yüklü. Ne kadar değiştirmek istemesem de artık süresinin dolduğunu hissettiriyor. Yazılımsal olan bütün sorunların çözümünü yapsam da donanımsal sorunlar baş göstermeye başladı. Dolayısıyla yeni telefon almaya karar verdim işin açıkçası telefona da çok para vermek istemiyorum aklımda Redmi Note 10 Pro var(daha fazla para veremeyeceğim maksimum 8bin).

Neyse konuyu dağıtmadan eğer yeni telefon alırsam mi6da bulunan tüm programlarımı ayarlarımı verileri ile birlikte (şifreydi, ayarlardı vb. çünkü bazı uygulamaların şifresini dahi hatırlamıyorum :) ) yeni telefona aktarabilir miyim? Özet olarak telefonu birebir kopyalayabilir/klonlayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Ayarları mi cloud ile aktarabilirsin. Mesela ana ekran. Kullandığın şifreler hesabında kayıtlı ise aynı hesabı başka telefonda açınca şifreler hesabında olacaktır.

Oyla:

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler cloud yedeklemesine bakacağım, Mi Mover diye bir program buldum acaba işimi görür mü?

Oyla:

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
En sağlıklı olanı mi cloud ben mi 8 lite dan geçerken kullandım herşeyi ile diğer telefona kopyalıyor biraz uzun sürüyor ama beklediğime değdi

Oyla:
Üst Alt