Yardım Xiaomi mi6 yeni aldım

nobody3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
petenka
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
merhaba arkadaşlar. birkaç saat önce xiaom mi6 siparişi verdim. inşallah yarın kargo gelecek.
değerli fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
kılıf, ekran koruyucu, şarj kablosu, şarj aleti gibi aksesuarların hangisi almalıyım ve nereden almalıyım.
telefon geldikten sonra şunları bunları yaparsan performans artar vs. gibi önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
Konu yanlış yere açılmıştır .Mİ6 cihazlar konusuna taşınmıştır . Hayırlı olsun

Oyla:

nobody3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
petenka
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
merhaba arkadaşlar. birkaç saat önce xiaom mi6 siparişi verdim. inşallah yarın kargo gelecek.
kılıf, ekran koruyucu, şarj kablosu, şarj aleti gibi aksesuarların hangisi almalıyım ve nereden almalıyım.
telefon geldikten sonra şunları bunları yaparsan performans artar vs. gibi önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
ben kutusundan çıkan kılıfı kullanıyorum gayet iyi ekran koruyucuda tam oturan yok neredeyse türkiyede ben çinden aldım full kaplayan 15 günce en geç geliyor şarja gelince birçok kişi sadece kendi şarjını kullanılmasını tavsiye ediyor bende çok gerekirse işte 2 amperlik bir tane aldım arar ara onu kullanıyorum onun dışında surekli kendi şarjını kullanıyorum illa alacaksan 2 amper uzeri al 3.1 de olur

Oyla:

nobody3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
petenka
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
ben kutusundan çıkan kılıfı kullanıyorum gayet iyi ekran koruyucuda tam oturan yok neredeyse türkiyede ben çinden aldım full kaplayan 15 günce en geç geliyor şarja gelince birçok kişi sadece kendi şarjını kullanılmasını tavsiye ediyor bende çok gerekirse işte 2 amperlik bir tane aldım arar ara onu kullanıyorum onun dışında surekli kendi şarjını kullanıyorum illa alacaksan 2 amper uzeri al 3.1 de olur
hocam bir link verebilir misin? bir de gittigidiyorda birkaç kılıf vs var. onlar iyi midir acaba? jelatin hediyeli.

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
sağ olasınız hocam. o kadar araştırdım. garantisiz alacaktım içime sinmedi. biraz fazla ödedik ama sağlık olsun fiyatlar düşmedi. acelem de vardı.
bende günde abartısız 10 kez bakıp en uygun bulduğum fiyata aldım hocam 1 hafta araştırdım ben aldığımda 2000 civarı idi fiyatı kupon falan ekleyip aldım ama şuan fiyat çok düşmez zaten beklesenizde

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
hocam bir link verebilir misin? bir de gittigidiyorda birkaç kılıf vs var. onlar iyi midir acaba? jelatin hediyeli.
oralardan hiç almadım alanlarda kenarlarda boşluk var diye şikayetçi yani link yok ben çin den aldım

Oyla:

nobody3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
petenka
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
oralardan hiç almadım alanlarda kenarlarda boşluk var diye şikayetçi yani link yok ben çin den aldım
tamamdır hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. telefon geldikten sonra ayarlar vs hakkında bir öneriniz var mıdır?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Telefonun performansı zaten en sonda hocam :)arttırmak için bişey yapmana gerek yok.forumda miui gizli ayarlar diye bi program var onu yüklemeni tavsiye ederim ayrıca global kararlı rom varsa bence ona devam et yada yapabiliyorsan miui9 yükle.cihaz hayırlı olsun umarım uzun süre mutlu mesut kullanırsın

Oyla:
Üst Alt