Xiaomi Mi6 VolTe sorunsalı

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Merhaba arkadaşlar iyi günler
Ben türk telekom hattı kullanmaktayım hız olarak genellikle memnunum.ama hem volte kullanamamak hem de ek paket vs almak istediğimiz de cihazımız farklı kayıtlı olduğu için sistemlerin de gorülmemektedir.Bu durum nasıl çözülebilir acaba ? müşteri hizmetleri ve forumdan sefa kardeşimin önerisi başka tele takıp paket almak ama oda sürekli mümkün olmuyor ha sürekli paket mi alıyorum hayır.peki volte sorunu nasıl düzelebilir ?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Düzelmiyor malesef snapdragon için bir çözümü yok. belki 7.6.15 ile bunu düzeltirler.
MIUI 8 Global Beta ROM 7.6.15 Full Changelog
Highlighted update for this week:
Themes: 31 new themes for all countries, 10 new fonts for India.

Phone
Fix - Issues with VoLTE calls (06-16)

Messaging
Fix - OTP messages were grouped with notification SMS (06-16)

Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
Optimization - Vibration for notifications during calls (06-16)
Fix - Notification shade issues (06-16)
Fix - Google widget disappeared because of the Dual apps (06-16)

Home screen
Optimization - Swipe response (06-14)
Fix - Issues with backups (06-14)

Edit: sizin bahsettiğiniz LTE galiba , 4.5G paketlerini almak için ?

Selanik01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Sony xperiaz
Konular
10
Merhaba arkadaşlar iyi günler
Ben türk telekom hattı kullanmaktayım hız olarak genellikle memnunum.ama hem volte kullanamamak hem de ek paket vs almak istediğimiz de cihazımız farklı kayıtlı olduğu için sistemlerin de gorülmemektedir.Bu durum nasıl çözülebilir acaba ? müşteri hizmetleri ve forumdan sefa kardeşimin önerisi başka tele takıp paket almak ama oda sürekli mümkün olmuyor ha sürekli paket mi alıyorum hayır.peki volte sorunu nasıl düzelebilir ?

bende mi 6 almayı düşünüyorum önemli bir sorun mu nedir ??* ve telefondan memnunmusunuz bilgi verebilirmisiniz

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon mükemmel dostum sorun değil mi5 te de vardı türk telekom 4.5g cihaz listesi ni güncelemediği için ayrıca ımeıler farklı gorundugu ıcın ekstradan 4.5 ınternet paketı alamıyoruz ayrıca volte hd ses suan ıcın aktıf degıl.2100tlye 128gb bu ozellıkte telefon yok
Ses kalitesi kulaklık da harikaotesı olmuş.dış ses de tatmin edici iyi.kamera çok beklenti yaratma ama mi5ten arka kamera iyi yakın cekimler cok başarılı on kamera fena degil.en buyuk ozellık ram hız ve wıfı cekım gucu mukemmel ayrıca sarjda mi5e gore cok rahat full parlaklıkta 1günü cıkarıyor

Selanik01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Sony xperiaz
Konular
10
telefon mükemmel dostum sorun değil mi5 te de vardı türk telekom 4.5g cihaz listesi ni güncelemediği için ayrıca ımeıler farklı gorundugu ıcın ekstradan 4.5 ınternet paketı alamıyoruz ayrıca volte hd ses suan ıcın aktıf degıl.2100tlye 128gb bu ozellıkte telefon yok
Ses kalitesi kulaklık da harikaotesı olmuş.dış ses de tatmin edici iyi.kamera çok beklenti yaratma ama mi5ten arka kamera iyi yakın cekimler cok başarılı on kamera fena degil.en buyuk ozellık ram hız ve wıfı cekım gucu mukemmel ayrıca sarjda mi5e gore cok rahat full parlaklıkta 1günü cıkarıyor

çok teşekkürler kardeş

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
arkadaşlar ben mi6 telefonum da volte kullanabiliyorum ama volte uyumlu bir telefondan servisi aktif etmeniz gerekiyor yada turk telekomun online işlemler sitesinden tüketici şikayetleri bölümüne volte servisimin etkinleştirilmesini istiyorum diye sikayet yazmanız gerekiyor. ama mi mix telefonumda kullanamıyorum nedense ayrıca zamanında BTK üzerinden Türk Telekom a şikayet yazmıştım başka bir konuda yazmış olduğum mesajı aynen buraya kopyala yapıştır yapıyorum.

en son telefon görüşmemde ise şöyle soylendi Xiaomi markası Turk Telekomun VoLTE hizmeti verdiği markalar arasında yer almıyormuş yakın zamanda da bu hizmeti vermeyi düşünmüyorlarmış ama gelecekte tekrar arayıp bilgi alabilirsiniz dediler.

ama mi6 da kullanabiliyorum şaçma !

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

birde şöyle bir problem var Volte servisi aktif olunca konuşmalar HD oluyor ama video görüşmesi başlat dediğimde başlamıyor hata veriyor.

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

birde şöyle bir problem var Volte servisi aktif olunca konuşmalar HD oluyor ama video görüşmesi başlat dediğimde başlamıyor hata veriyor.
o çok önemli değil görüntülü görüşme kullanmıyorum ayrıca whatsapp var ztn.yeterki şu volteyi etkinleştirelim online işlemlerden şikayeti yazdım.birde abimde note 5 vardı olmazsa hattımı ona takıp volteyi açtırmaya çalışıcam inş olur

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
o çok önemli değil görüntülü görüşme kullanmıyorum ayrıca whatsapp var ztn.yeterki şu volteyi etkinleştirelim online işlemlerden şikayeti yazdım.birde abimde note 5 vardı olmazsa hattımı ona takıp volteyi açtırmaya çalışıcam inş olur
telefona hattı takıp 5-10 dk telefonun kendi interneti ile kullanıp imei yi turk telekoma tanıtmanız gerekiyor unutmayın. şayet olursa söyleyin burdan bende mi mix için uğraşırım ümit varsa :)

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
telefona hattı takıp 5-10 dk telefonun kendi interneti ile kullanıp imei yi turk telekoma tanıtmanız gerekiyor unutmayın. şayet olursa söyleyin burdan bende mi mix için uğraşırım ümit varsa :)
anladığım kadarıyla hattımı takıp bi 15dk sonra denersem olacak ama imeiyi türk telekoma tanıtmanız gerekiyor derken cihaz içindeyken kendisi otomatik algılıcak onu mu diyorsunuz?

Üst Alt