Yardım Xiaomi Mi6 Türk Telekom Hotspot Sorunu

polatxp635

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi türk Telekom hattında hotspotu açıyorum lakin pc de internet bağlantısı yok. Pc bağlanıyor fakat net yok. Ne yapmalıyım? Kafayı yemek üzereyim onca para ver bi halta yaramasın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Dün aynı şey bende de oldu fakat pek dikkate almadım acaba mobil cihazlar bağlanabiliyor mu sadece pc letr özgü birşey olabilir Mi diye düşünüyorum

Oyla:

polatxp635

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya anlam veremedim ki çok saçma. Sanırım yazılımsal olabilir. Nette sadece Vodafone hatlarında olduğu yazıyor. Hattınızı sorabilir miyim? Benimki Türk Telekom hattı.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Romdan roma bu tarz sorunlar olabiliyor hocam. Miui Pro 7.10.12'de bende sorun yaşamadım; fakat sorun yaşanırsa ilk denenmesi gerek; Bağlanan Cihaza elle Dns girmek.

Oyla:

polatxp635

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlantı yaptığınız (telefon tablet PC) cihazın DNS ayarlarını
8.8.8.8 diğerini de 8.8.4.4 yapın sorun hallolur

Kendi Telefonunda bir ayara gerek yok
Peki kardeşim bir şey daha sorabilir miyim? Mesaj geldiği zaman kişinin numarası gözüküyor sadece. Biraz bekleyince veya mesaj uygulamasını son uygulamalara atıp tekrar dönünce kişinin ismi gözükmeye başlıyor. Bunu nasıl düzeltirim.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Peki kardeşim bir şey daha sorabilir miyim? Mesaj geldiği zaman kişinin numarası gözüküyor sadece. Biraz bekleyince veya mesaj uygulamasını son uygulamalara atıp tekrar dönünce kişinin ismi gözükmeye başlıyor. Bunu nasıl düzeltirim.

Bu olay bende Google kişiler olunca oluyor ama 0.5 saniye oluyor yada olmuyor çözümü herhalde kişileri telefon hafızası yani mi cloud a yedeklemek

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Bu olay bende Google kişiler olunca oluyor ama 0.5 saniye oluyor yada olmuyor çözümü herhalde kişileri telefon hafızası yani mi cloud a yedeklemek

Cihazdaki numaraların başına, +90 ekleyince sorun çözülüyor. Google Play'den Number Fixer ile bu sorunu çözebilirsiniz, hatta program kullanımının anlatımı forumda da vardı.

Bende Kişiler Google hesabında kayıtlı ve sorunsuz olarak kullanıyorum bu şekilde. Mesajlar ve aramalarda sorun çıkartmadı bir daha.

Oyla:

dodon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
xiaomi mi4c
Konular
0
aracımda android multimedia var ve radyosu çok zor çektiği için mecburen hotspot kullanıyorum. çift hattım var; biri vodafone, diğeri türk telekom. vodafone başlığında yazılanların hepsini denedim, sonuç hüsran. türk telekomda da sorun aynı şekilde. şu anda araç her bağlandığında dns i manuel olarak tekrar tekrar değiştirmek zorundayım. eski cihazımda bu sorunu yaşamadım. severek kullandığım mi6 nın beni bu olayda yüzüstü bırakması gerçekten can sıkıcı.

Oyla:

admtrn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adm
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Aynı sorun bende de var. Araç ile ilgili değil ama. Hotspot ile Samsung a5 2016 ya internet paylaşamıyorum.
[doublepost=1518673993,1518673943][/doublepost]Ekte ayarların resmi var

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-02-15-08-58-19-081_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-02-15-08-58-19-081_com.android.settings.png
    130,8 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:
Üst Alt