Yardım Xiaomi Mi6 Telefonum Açılmıyor

polatxp635

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Telefonu yere düşürdüm arka cam ve batarya baya hasar aldı. Sonra batarya ve arka camdan sipariş ettim. Geldi bataryayı taktım çalıştı. Bataryanın kablosu hafif uzunmuş kapatirken kapağı çıktı bağlantı yeri. Uğraştım olmadı. Sonra tekrar taktım öyle kullaniyordum. Baktım uygulama guncellemesi gelmiş onları yükle dedim. (Ben android 8.1 e geçmedim.) Sonra bataryayı takması için telefoncuya goturecektim. Telefonu bataryayı paketledim götürdüm bataryayı taktı adam yok tık yok. Şarj etmek için taktı hiçbir tepki yok. Acma tuşuna bastığımız zaman da açılmadı. Bataryayı söküp sarja taktı yine tepki yok. Normalde telefonda batarya olmasa bile açılıp kapanması gerekmez mi? Ne olmuş olabilir? Adam anakart ölmüş olabilir dedi. Bir şey yapsam tamam diyeceğim de anlamadım valla. Sizce ne olmuş olabilir?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Anakartın bataryanın girdiği soketin + ve - uçlarını bulup dışarıdan voltaj vererek açmayı deneyiniz.

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Anakartın bataryanın girdiği soketin + ve - uçlarını bulup dışarıdan voltaj vererek açmayı deneyiniz.
aman hocam onu herkes yapamaz :)

bence işini daha iyi bilen bir telefoncuya verin. yada cihazı Zenex e gönderin

Oyla:

polatxp635

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Polat
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam garantiye gitti telefoncuya gitti. Olmuyor. Benim yapabileceğim bir şey yok değil mi?

Oyla:
Üst Alt