Yardım Xiaomi Mi6 ile Xiaomi Type-C kulaklık uyum sorunu

Ugul101015

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Merhaba. Xiaomi ANC type c girişli kulaklığını aldım. Fakat sesi düşük gelmekle birlikte telefonun ayarlar kısmındaki "kulaklıklar ve ses efektleri" bölümünde ayarların tamamı deaktif gözüküyor.

Nasıl aktif hale getirip kulaklık modelini secebilirim?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Not: Ss alırken kulaklık takılı değildi ama takılı olsa bilene değişen bir şey yok. Sorun devam ediyor.

Ve son olarak alttaki SS de göreceğiniz üzere kulaklığı görmüyor. Kulaklığı tanıma konusunda sıkıntı var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-02-02-19-23-43-289_com.miui.audioeffect.png
    Screenshot_2018-02-02-19-23-43-289_com.miui.audioeffect.png
    107,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam bende bu kulaklığı 6 aydır kullanıyorum. Son sesi normal 3.5mm Jack'li kulaklığa göre (Xiaomi Hybrid Pro HD gibi) 2-3 tık düşük. Fakat Maksimum Ses'te iken Tam yetiyor.

Romdan roma değişiyor hocam, bazı romlarda yukarda kulaklık takıldı ikonu bile çıkmıyor. Ses özellikleri hiçbir romda açılmadı bende.

Oyla:

Ugul101015

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende bu kulaklığı 6 aydır kullanıyorum. Son sesi normal 3.5mm Jack'li kulaklığa göre (Xiaomi Hybrid Pro HD gibi) 2-3 tık düşük. Fakat Maksimum Ses'te iken Tam yetiyor.

Romdan roma değişiyor hocam, bazı romlarda yukarda kulaklık takıldı ikonu bile çıkmıyor. Ses özellikleri hiçbir romda açılmadı bende.

Hocam ses yüksekliğine eyvallah dedim ama kulaklıktan mıdır bilmem, ozellikle davul vuruş sesleri cılız geldi. Bir kulaklıktan beklediğim canlılığı bulamadım.

Epic Rom +viper4android mi kursam acaba? Hiç kullandınız mı? Telefonu rootlamak çok istemiyorum ama ses kalitesi değişecekse ( ki herkes dağlar kadar fark oluyor diyor) atacağım artık.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam Ben Global Stabil rom hiç kullanmadım :) Hep Miui tabanlı Custom Rom kullandım. Epic Rom 7.12.14'ü kurup duruma bir bakın hocam. Dolby Atmos da dahili olarak var, ona da göz atarsınız.

Bu arada Anc Hybrid çok geç açılıyor hocam; en azından 12-15 saat Burn-in Yapıp daha sonra durumu değerlendirin derim.

Oyla:

Ugul101015

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Ben Global Stabil rom hiç kullanmadım :) Hep Miui tabanlı Custom Rom kullandım. Epic Rom 7.12.14'ü kurup duruma bir bakın hocam. Dolby Atmos da dahili olarak var, ona da göz atarsınız.

Bu arada Anc Hybrid çok geç açılıyor hocam; en azından 12-15 saat Burn-in Yapıp daha sonra durumu değerlendirin derim.

Teşekkür ederim hocam.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim hocam, dediğim gibi özellikle Rom işine falan girmeden isterseniz bi 12-15 saat burn-in yapın kulaklığı. Sonrasında ise duruma göre Rom işine girersiniz.

Oyla:
Üst Alt