Soru Xiaomi Mi6 Garanti'de Bile Çözüm Bulamayan Ekran Sorunu

eren50

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Erensoy
Cihazım
Mi6
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar. Çok sevdiğim bir arkadaşım Xiaomi Mi6 kullanıcısı. Kendisi ile görüşmemizde telefonunun arızalı olduğunu ve garantiye göndermesine rağmen hala sorunun devam ettiğini söyledi. Bende daha önce bu forumu görmüştüm. Hatta bir arkadaşın daha başına bu olay gelmiş ve çözüme kavuşturulduğu söylenmiş ancak arkadaş telefon garantiden geldikten sonra Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaparak para iadesi almış. (Çözüldü - Mi 6 ekran sorunu)
Arkadaşımın yaşadığı sorunlar şunlar : Telefonda ekran dönüyor ve ilerleyen zamanlarda telefon ekranına görüntü çok geç geliyor, devamında da ekrana görüntü gelmiyor.
Karşılaşılan bu sorunlar üzerine telefon garantiye gittiğinde yapılan işlemler Ekran Değişimi ve Yazılım Yükleme. Telefon yakın zamanda garantiden gelmiş ve şuanda herhangi bir sıkıntı yokmuş ancak arkadaşım bu durumun en fazla 2 ay dayanabileceğini söylüyor. Bu sorunun dışında telefonu severek kullandığı için Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaparak para iadesi almak istemiyor.
- Bu sorun yazılımsal mı donanımsal mı?
- Garantiden sonra stabil bir şekilde çalışan telefon ne oluyorsa 2 ay sonra nasıl oluyor aynı arızayı tekrarlıyor?
- Bu sorunu çözüme kavuşturabilecek veya bir çıkış yolu gösterebilecek biri var mı?Ya da Xiaomi'nin XXX isimli servisi bu sorunu halleder dediğiniz bir yer var mı?
Para İadesi almak son çıkış yolu. Şimdiden Teşekkürler.

FurkanKaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
3
Aklınızda bulunsun eğer bir telefon aynı sorundan üç defa servise gönderilirse birebir değişim hakkı doğar.

Oyla:

NAGİSA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih Alp Ac
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Donanım sal bir sıkıntıya benziyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sıkıntı mi flash ile rom yüklemesinde geçmiyorsa donanımsal dır diye düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt