Xiaomi mi6 China Rom'u Global olarak değiştirme sorunu

grkmkaleli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
Mi 6 Ceramic
Konular
1
Merhabalar herkese iyi formlar,

Çin'den mi6 Ceramic aldım ve içerisinde Çin Rom'u ( MIUI 8.5 STABLE - 8.5.5.0(NCACNEG) yüklüdür.
Bu konulara yabancıyım ve değerli forum arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum.
Basit bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim. Değerli yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

grkmkaleli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
Mi 6 Ceramic
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formlardan okuduğum kadarı ile BootLoader kilidini açmak için gerekli adımları yaptım fakat miflash unlock programı ile son adıma kadar geldim bana 72 saat beklemesin diye uyarı geldi. şimdi unlock etmek için 72 saat bekleyecek miyim?
Mi'nin kendi sitesinden Global Rom (Version: V8.5.1.0.NCAMIEG (MIUI8) indirdim ve telefonun içine attım. Buradan update etmek istediğimde "it's not allowed to upgrade to unoffical ROM package" uyarısı alıyorum. Buradan yapma yolu var mıdır? Yoksa formlarda okuduğum gibi FastBoot ile mi yapılıyor?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Formlardan okuduğum kadarı ile BootLoader kilidini açmak için gerekli adımları yaptım fakat miflash unlock programı ile son adıma kadar geldim bana 72 saat beklemesin diye uyarı geldi. şimdi unlock etmek için 72 saat bekleyecek miyim?
Mi'nin kendi sitesinden Global Rom (Version: V8.5.1.0.NCAMIEG (MIUI8) indirdim ve telefonun içine attım. Buradan update etmek istediğimde "it's not allowed to upgrade to unoffical ROM package" uyarısı alıyorum. Buradan yapma yolu var mıdır? Yoksa formlarda okuduğum gibi FastBoot ile mi yapılıyor?

Tüm sorularınızın cevabı evet hocam.

72 saat bootlaoder için bekledikten sonra fastboot ile global rom kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Üst Alt