Yardım xiaomi mi6 arama yaparken ses yankılanması

yalcln

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
merhaba arkadaşlar telefonumu alalı bir hafta olmadı xiaomi mi6 aldım herşeyi ile memnunum fakat çok ciddi bir sıkıntım var.
biri ile konuşma yaparken karşı tarafa kendi sesi tekrar gidiyor. resmen insan konuşamıyor. ses kalabalığı oluyor. ben duymuyorum karşı taraf duyuyor.
nasıl düzeltebilirim?
acil yardım :(

(kulaklığı takarak konuşulduğu halde aynı sıkıntı yine de oluyor)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
merhaba arkadaşlar telefonumu alalı bir hafta olmadı xiaomi mi6 aldım herşeyi ile memnunum fakat çok ciddi bir sıkıntım var.
biri ile konuşma yaparken karşı tarafa kendi sesi tekrar gidiyor. resmen insan konuşamıyor. ses kalabalığı oluyor. ben duymuyorum karşı taraf duyuyor.
nasıl düzeltebilirim?
acil yardım :(

(kulaklığı takarak konuşulduğu halde aynı sıkıntı yine de oluyor)
operatör ile bağlantıya geç veya telefondan ses kayıt yap aynı durum oluyorsa cihaz problemi olmuyorsa operatör kaynaklı olabiliyor veya cihazın ayarları bozuk da olabilir global stabil bir rom flashlayabilirsiniz

Oyla:

yalcln

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
operatör ile bağlantıya geç veya telefondan ses kayıt yap aynı durum oluyorsa cihaz problemi olmuyorsa operatör kaynaklı olabiliyor veya cihazın ayarları bozuk da olabilir global stabil bir rom flashlayabilirsiniz
bana yankılanmıyor. karşı tarafa sesi tekrar gidiyor.
global stabil rom flashlamak ne demek biraz açıklayabilirseniz sevinirim. rom layınca garantiden çıkar mı ?
ilginiz için teşekkür ederim.

Oyla:

itachi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
itachi
Cihazım
mi 6
Konular
1
aynı sorunu ben de yaşıyorum, telefonu alalı 1 hafta oldu. hattım vodafone, bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba. bu sorunu yaşayıp çözen var mı?

Oyla:
Üst Alt