Yardım Xiaomi Mi6 Ahizemden Ses Çok Kısık Geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rippez

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mümin Can
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, aylardır kullandığım telefonumdan son zamanlarda (Yaklaşık 1-2 Hafta gibi) ahizemden gelen sesin ciddi oranda düştüğünü fark ettim. İnternetten Yerli ve Yabancı kaynaklardan araştırma yaptığımda aynı sorunu yaşayan bir çok kişi bulunduğunu fark ettim. Muhtemelen yazılımsal olduğunu düşünerek buraya danışmak istedim, daha önceden bu problemi yaşamış ve çözmüş arkadaşlar yardımcı olabilir ise sevinirim..
Hafif gürültülü bir ortamda telefonla konuşurken karşıdaki kişinin sesi duyulmuyor bile.

Çevremde Xiaomi Mi6 aynı telefonu kullanan kişilere danıştığımda ve telefonları karşılaştırdığımda yazılımsal olarak farkları olmamasına rağmen ahizeden gelen seste inanılmaz fark var.

Telefonu satın aldığım firmaya ulaştığımda beni kayıt ettikleri garanti firmasına yönlendirdiler. Kendileri ilgilenemiyormuş.. Garantiye yolladığım zaman da minimum 3 hafta süreceği için yedek telefonum bulunmamakta. Kendim çözebilirsem daha güzel olur, şimdiden teşekkürler..

P.S. : Telefonuma farklı bir rom yüklediğim zaman cihazım garanti dışına çıkar mı?

Asilombard

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Asilombard
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Mi 6 yı sanırım unuttu bu adamlar aynı sorun bende de var kardeşim aynı zamanda kulaklık ses seviyesi düşük redmi de aynı şarkıyı çalıyorum ıphone da çalıyorum mükemmel ses seviyesi var telefondan soğuttular beni resmen

Oyla:

Rippez

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mümin Can
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen öyle, telefon temel işlevini yerine getiremiyor şuanda. İnsan içerisinde veya hafif bir gürültü içerisindeyken telefonla konuşamıyorum..
Umarım kulaklık ses seviyesi bende de düşmez :/ Günümün yarısı müzik dinleyerek geçiyor

Oyla:

Rippez

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mümin Can
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba çözümünü bilen yok koskoca forumda? Yoksa konuyu yanlış yere mi açtım

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Galiba çözümünü bilen yok koskoca forumda? Yoksa konuyu yanlış yere mi açtım

Arama bölümünü kullanmış olsaydınız aynı sorunun defalarca sorulup cevaplandırılmış olduğunu, onlarca farklı çözüm önerildiğini görmüş olacaktınız. Zannediyorum bilgisi olan arkadaşlar da daha önce yazdıkları şeyleri tekrar tekrar yazmaktan usandıkları için cevap vermiyorlar...

Bir kaç örnek :
Yardım - Mi6 Ahize ses problemi
Soru - Mi6 ses sorunu (ahize)
Yardım - Mi6 ahizeden az ses gelmesi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt