Yardım xiaomi mi5s gps sorunu

arqueiro034

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
14
merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce mi5s 4/128 aldım unlock yapıp twrp ile xiaomi.eu dan 6.12.1 romu yükledim gps açılmıyor bulunamadı diyor birde sol menü tuşuna basınca biraz bekleyin diyip tekrar ana ekrana dönüyor yani menü açılmıyor. iki parmağımla mıncıklama hareketi ile ekran üzerinden menü yü açmaya çalıştığımda da aynı hatayı veriyor ne yapmam gerek bilgisi olan varsa lütfen yardım..

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce mi5s 4/128 aldım unlock yapıp twrp ile xiaomi.eu dan 6.12.1 romu yükledim gps açılmıyor bulunamadı diyor birde sol menü tuşuna basınca biraz bekleyin diyip tekrar ana ekrana dönüyor yani menü açılmıyor. iki parmağımla mıncıklama hareketi ile ekran üzerinden menü yü açmaya çalıştığımda da aynı hatayı veriyor ne yapmam gerek bilgisi olan varsa lütfen yardım..
yazılımsal sorun bır oncekı surumu yukle veya stabıl ıstersen onu yukle sorunun cozulecektir.

Oyla:

arqueiro034

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz kurcaladım şimdide galeri ve notlar uygulaması açılmıyor direk çıkıyor neyse artık bugün böyle idare edecez yarın gelecek olan günceleme ilede çözülmez ise fastboot dan yükleyip bakıcam :(

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
biraz kurcaladım şimdide galeri ve notlar uygulaması açılmıyor direk çıkıyor neyse artık bugün böyle idare edecez yarın gelecek olan günceleme ilede çözülmez ise fastboot dan yükleyip bakıcam :(
hangı sıteden romu ındırıyorsun acaba ?

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
developer romlari but nedenle hiç sevmem bir ton sorun xd

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
developer romlari but nedenle hiç sevmem bir ton sorun xd

Hocam yanlış anlaşılma olmasın. Romdaki sorun developer veya stabil olmasından değil orijinal rom olmayışından kaynaklanıyor. Bağımsız geliştiricilerin hazırladıkları bu tarz romlarda sık sık benzer hatalarla karşılaşıyoruz.

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
O dediklerin bende de kullanılmıyor ekran widget leri falan sen gene kendi başının çaresine bakabiliyosun olmadı o rom yok bu rom ben ne yapayımmecbur orijinal global romu bekliyoruz selametle hazirun kalın sağlıcakla

Oyla:
Üst Alt