Yardım Xiaomi mi5s ahize sesi kısık

gamerrr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 10.2 kararlı 10.2.3.0 (oagmixm)
Telefon Modeli
Mi5s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar mi5s kullanıyorum ve ahize sesi iç kulaklık dan çok az ses gelmek tedir... orijinal iç kulaklık getirttim taktım yine aynı yani donanımsal olarak arıza görünmüyor ama kronik olabilirmi son aldığım yazılım dan sonra böyle oldu ve eski sürüme dönderdim yine aynı yani denemediğim yazlık rom kalmadı acaba başka yapmam gereken birşey varmı yada başınıza gelip de düzeltmis olan varmı yardımcı olsanız

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Her model için aynı sorun oluşuyor ve arkadaşlar yeni başlık açıp, sorunlarına çözüm arıyorlar.
Olay iç kulaklık değil önündeki koruyucu film tabakası. Yaz olması ve konuşurken terlediğimizden film tabakasının nemlenmesi nedeni ile toplanan tozlar bir tabaka oluşturuyor ve ses gidiyor. Etkili çözüm toplu iğne ucu ile çok batırmadan filim tabakanın gözeneklerini biraz delin. Önce bir tane delip, seste artış olup olmadığına bakın.

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Bu konu hakkında forumda onlarca konu açıldı. Konu açmadan önce lütfen araştırın.

Oyla:

gamerrr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her model için aynı sorun oluşuyor ve arkadaşlar yeni başlık açıp, sorunlarına çözüm arıyorlar.
Olay iç kulaklık değil önündeki koruyucu film tabakası. Yaz olması ve konuşurken terlediğimizden film tabakasının nemlenmesi nedeni ile toplanan tozlar bir tabaka oluşturuyor ve ses gidiyor. Etkili çözüm toplu iğne ucu ile çok batırmadan filim tabakanın gözeneklerini biraz delin. Önce bir tane delip, seste artış olup olmadığına bakın.
Tşk ederim.simdi.denecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu hakkında forumda onlarca konu açıldı. Konu açmadan önce lütfen araştırın.
Teşekkürler oldu yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oldu teşekkürler yaptım

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt