Yardım Xiaomi mi5 wifi arızası

sedatcelik01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu global 10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba forumda ilk defa yazıyorum kusurum olursa affola. Mi5 telefonum durduk yere önce bekleme modunda ekran tekrar gelmiyordu. Yani ekran kilidi yapınca ekran anlık görünüp geri kayboluyordu. Cihaz açık fakat ekran gelmiyordu. Sonrasında bu sorun kendiliğinden düzeldi fakat şimdide wi-fi aktif edemiyorum. Wifi aç yapıyorum 3sn sonra kendiliğinden geri kapanıyor. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

sedatcelik01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana konu hakkında yardımcı olacak kimse yokmu. wifi mac adresim 02.00.00.00.00 şeklinde görünüyor ve wifi aktif edemiyorum

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Maalesef Mi5 modelinde oldukça sıkıntı çıkartabilen bir sorunla karşılaşmışsınız...

Eğer root yetkiniz varsa öncelikli olarak bu mesajda verilen uygulama ile düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Eğer olmazsa burada bulunan rehberi de deneyin. Eğer bu da çözüm olmazsa cihazınızı sıfırlayın, hatta fastboot ile temiz bir kurulum yapın. Hiç biri işe yaramazsa cihazınız garantili ise garantiye göndermenizi, garantili değilse yeniden IMEI yazdırmanızı tavsiye edebilirim.

Oyla:

sedatcelik01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef Mi5 modelinde oldukça sıkıntı çıkartabilen bir sorunla karşılaşmışsınız...

Eğer root yetkiniz varsa öncelikli olarak bu mesajda verilen uygulama ile düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Eğer olmazsa burada bulunan rehberi de deneyin. Eğer bu da çözüm olmazsa cihazınızı sıfırlayın, hatta fastboot ile temiz bir kurulum yapın. Hiç biri işe yaramazsa cihazınız garantili ise garantiye göndermenizi, garantili değilse yeniden IMEI yazdırmanızı tavsiye edebilirim.

Hocam teşekkür ederim. Root yetkisi için başvurdum. Bugün saati doluyor önce kilidini kırıp sizin söylediğiniz sistemi deneyeceğim.
Root atmadan yüklenen rom yükledim fakat işe yaramadı. Umarım tavsiyeniz işe yarar. Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt