- Adım
- Mustytsum
- Cihazım
- HTC one mini
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 1
Arkadaşlar ben Xiaomi Mi5 isimli telefonu almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı sorular var, kullanıcı deneyimlerinize güvenerek onları cevaplayabileceğinizi düşünüyorum. Kullanıcıların yorumları benim için değerli o yüzden yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Sorularıma gelecek olursam;
1)Telefonun 4.5g olayı problemli diyorlar siz bu konu hakkında problem yaşadınız mı?(Hattm Turkcell)
2)Telefonun internette çok kırılgan bir yapısı olduğunu okudum, hatta bir video(
3)Ben telefonda bu root atmak gibi,rom atmak gibi, bootloader gibi işlemlerden hiç anlamıyorum, o yüzden orjinal haliyle kullanmayı düşünüyorum, bahsettiğim gibi bu işlemleri yapmadan güncelleme desteği alabilir miyim veya ne orada alabilirim, mesela MIUI 8 güncellemesini alabilir miyim?
4)Telefon kutusundan kulaklık çıkmıyor biliyorum kendi kulaklığım var ama kulaklık kalitesi ve ses kalitesi yetersiz diyenler olmuş, kulaklıktan dinlenen müziklerde ses kalitesi nasıldır?
5)Sar değeri yüksek diyorlar bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum yok ama siz bununla alakalı (mesela uzun telefon görüşmelerinde baş ağrısı) vb. bir sorun yaşadınız mı?
Almayı düşündüğüm yer:
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
1)Telefonun 4.5g olayı problemli diyorlar siz bu konu hakkında problem yaşadınız mı?(Hattm Turkcell)
2)Telefonun internette çok kırılgan bir yapısı olduğunu okudum, hatta bir video(
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
) gördüm telefon biraz zorlayınca direk ortadan ikiye bölündü, gerçekten kırılgan mı bu kadar?3)Ben telefonda bu root atmak gibi,rom atmak gibi, bootloader gibi işlemlerden hiç anlamıyorum, o yüzden orjinal haliyle kullanmayı düşünüyorum, bahsettiğim gibi bu işlemleri yapmadan güncelleme desteği alabilir miyim veya ne orada alabilirim, mesela MIUI 8 güncellemesini alabilir miyim?
4)Telefon kutusundan kulaklık çıkmıyor biliyorum kendi kulaklığım var ama kulaklık kalitesi ve ses kalitesi yetersiz diyenler olmuş, kulaklıktan dinlenen müziklerde ses kalitesi nasıldır?
5)Sar değeri yüksek diyorlar bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum yok ama siz bununla alakalı (mesela uzun telefon görüşmelerinde baş ağrısı) vb. bir sorun yaşadınız mı?
Almayı düşündüğüm yer:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şimdiden herkese teşekkür ederim.