Yardım Xiaomi mi5 sistem yanıt vermiyor hatası.

Emre.clk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi5
Konular
2
Telefonumla arama yaparken sistem yanıt vermiyor hatası alıyorum ve telefon öylece arama ekranında kalitor, telefonumla interneti kullanabiliyorum ,sms atabiliyorum ama arama yapamıyorum. Ve donma sorunları da başladı , kendi kendine siyah ekran olup 1 dk civarında öylece düzelmesini bekliyorum. İnternet üzerinden kesinlikle video izleyemiyorum. Telefona birşeyler oldu ama çözemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi ?

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Tüm yedeklerinizi aldıktan sonra telefonunuzu sıfırlayın veya temiz kurulum yapın.

Oyla:

Emre.clk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wipe data kısmından yapılıyor değil mi

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Tekrardan merhabalar.
Wipe All data yaparak yeniden kurdum. Ama aynı hatalar devam ediyor. Bootloader kilidini açıp flashtan yükleme yapsam sorun çözülür mü acaba ??
Yedeklerinizi aldıktan ve bootloader kilidini açtıktan sonra mi flash ile clean all seçeneğini seçip fastboot rom kurduğunuzda temiz kurulum yapmış olacaksınız ve muhtemelen düzelecektir hocam ;)

Oyla:

Emre.clk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedeklerinizi aldıktan ve bootloader kilidini açtıktan sonra mi flash ile clean all seçeneğini seçip fastboot rom kurduğunuzda temiz kurulum yapmış olacaksınız ve muhtemelen düzelecektir hocam ;)
Bootloader kilidini açmak için dilekçe gonderdim 3 ile 21 gün arasi msj gelir diyorlar. Sizce de çok saçma değil mi bu durum. Ve bir de bootleaderle kurulum yapınca garanti kapsamı dışına çıkıyor mu

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Çıkmıyor, dilerseniz bootloaderı miflash ile clean all & lock seçeneğini seçerek tekrar kilitleyebiliyorsunuz. Dediğiniz gibi hocam beklemek sıkıntı veriyor.

Oyla:
Üst Alt